Stiri

Toshiba anunță Portégé Z10t

Toshiba Portege Z10t
Toshiba Portege Z10t

Toshiba lansează un netbook cu ecran detașabil în stilul Asus Transformer. Noul Portégé Z10t beneficiază de un ecran tactil și rulează sistemul de operare Windows 8 Pro.

Modul tabletă al Portégé Z10t oferă o experiență extrem de convenabilă în executarea diferitelor sarcini de calcul, cum ar fi a face notițe în timpul seminariilor și navigare web atunci când vă aflaţi pe drum. Cu toate acestea, atunci când procesarea documentelor ce necesită introducere serioasă de date este prioritatea cheie, dispozitivul se transformă cu ușurință în formatul său de laptop, cu suport de tastatură iluminată complet detașabilă. În ambele moduri, Portégé Z10t oferă performanţe puternice datorită celor mai noi procesoare Intel Core pentru Ultrabook și SSD-uri de mare viteză încorporate. Laptopul mai include porturi USB 3.0, Gigabit LAN, HDMI și RGB, alături de conectivitate HSPA și LTE.

Vânzările europene ale noului ultra-portabil Portégé Z10t, cu afișaj touch Full HD de 29,5 cm (11,6 „), vor începe în al doilea trimestru al anului 2013.

Toshiba Portege Z10t

Toshiba Portege Z10t

To Top