Stiri

Toshiba Satellite Pro A50-C și Satellite Pro R50-C – două laptopuri pentru profesioniști

Toshiba Satellite Pro R50-B
Toshiba Satellite Pro R50-B

Toshiba anunță astăzi lansarea Satellite Pro A50-C și Satellite Pro R50-C – laptopuri create specific pentru utilizarea în mediul de afaceri, oferind productivitate sporită și eficiență, la birou sau în afara acestuia.

Satellite Pro A50-C este creat pentru performanță și încredere, toate modelele seriei beneficiind de Toshiba Reliability Guarantee. Pentru cei aflați în căutarea unui laptop de business accesibil, Satellite Pro R50-C este opțiunea ideală, având o gamă largă de configurații potrivite oricărei nevoi.

Deși diferite, ambele modele au fost create pentru a face față solicitărilor din mediul de afaceri modern și beneficiază de experiența de 30 de ani pe care Toshiba o are în domeniul laptopurilor.

Satellite Pro A50-C – cu Reliability Guarantee

Satellite Pro A50-C de 39.6 cm (15.6”) este echipat cu caracteristici pentru productivitate avansată și performanță, pentru a se potrivi chiar și celor mai pretențioși utilizatori, fie că se află în birou sau în mișcare, cum ar fi procesoarele Intel Core până la i7, din a 5-a generație.

Opțiunea între HDD super rapid sau SSD premium oferă o mai mare flexibilitate pentru a satisface o mai mare varietate de opțiuni de stocare, în timp ce echiparea cu plăci grafice până la NVIDIA GeForce 930M cu 2GB VRAM asigură redare video fluidă și calitate vizuală sporită. Fiecare aspect al acestui dispozitiv a fost gândit pentru a facilita utilizarea confortabilă, zi de zi, ca de exemplu includerea tastaturii numerice pentru productivitate sporită. Alegerea între un ecran HD sau Full HD non-reflexiv ajută la combaterea reflexiilor datorate luminilor din birouri, în timp ce se afișează conținut cu detalii și claritate incredibile.

Toshiba Satellite Pro A50-C și Satellite Pro R50-C vor fi disponibile în Europa începând cu al treilea trimestru al anului 2015.

To Top