Stiri

TP-Link lansează RE505X, primul range extender cu tehnologie AX

Range extender TP-Link RE505X
Range extender TP-Link RE505X

TP-Link a lansat în România primul range extender dual-band Gigabit AX1500 cu tehnologie Wi-Fi 6, RE505X, care aduce în casele utilizatorilor o arie de acoperire extinsă pentru cea mai nouă și rapidă generație Wi-Fi. Range extenderul RE505X este echipat cu cea mai recentă tehnologie wireless, Wi-Fi 6, oferind o viteză și o capacitate superioare și reducând congestionarea rețelelor. Wi-Fi 6 elimină lag-ul și zonele fără semnal Wi-Fi și le permite utilizatorilor să se bucure de încărcări mai rapide și posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive.

Range extenderul RE505X este compatibil cu orice router Wi-Fi și se conectează fără fir, mărind aria de acoperire a semnalului în toată casa. Modelul RE505X asigură o rată de transfer de 300 Mbps în banda de 2,4 GHz și de 1.200 Mbps în banda de 5 GHz și suportă data streaming MU-MIMO. Cu RE505X ai o conexiune puternică și o experiență fluidă în orice colț al locuinței, fie că este vorba despre browsing, divertisment sau despre sarcinile de muncă zilnice.

Dotat cu tehnologia OneMesh, range extenderul RE505X oferă posibilitatea formării unei rețele Mesh unificate pentru întreaga casă, prin conectarea sa la un router compatibil OneMesh. Astfel, semnalul rămâne stabil și precis, fără să fie nevoie ca utilizatorii să se deplaseze prin casă pentru a se bucura de cea mai bună conexiune. Totul, cu un singur nume de rețea.

Tehnologii de top și funcții speciale

Range Extenderul RE505X este un dispozitiv minimalist cu un design funcțional și armonios. Funcția Adaptive Path ajută rețeaua să ruleze la viteză maximă, selectând automat calea cea mai rapidă de conectare la router, modul High Speed utilizează ambele benzi Wi-Fi atunci când este nevoie, pentru experiențe memorabile de gaming și streaming HD, iar modul Access Point încorporat permite crearea unui nou punct de acces Wi-Fi pentru a a transforma cu ușurință conexiunea cu fir într-un semnal wireless dual-band de mare viteză.

Portul Gigabit Ethernet oferă conexiuni cu fir mai rapide pentru smart TV, calculatoare și console de jocuri, cu viteze în bandă largă de până la 1 Gbps, iar semnalul luminos inteligent ajută la identificarea celei mai bune locații cu semnal Wi-Fi, indicând intensitatea conexiunii în funcție de amplasare.

Administrare simplă cu TP-Link Tether

Rețeaua Wi-Fi poate fi configurată și administrată rapid, cu ajutorul aplicației intuitive TP-Link Tether, compatibilă cu orice dispozitiv mobil iOS sau Android. Routerele din locuință, la fel ca și range extenderele conectate pot fi, astfel, gestionate simplu și rapid, printr-o singură atingere.

Modelul RE505X beneficiază de 3 ani garanție și suport tehnic gratuit în limba română și poate fi achiziționat online începând cu luna mai, la un preț recomandat de 399 de lei.

To Top