Jocuri

Transformers: War for Cybertron

Conflictul legendar dintre autoboti si decepticoni continua intr-un nou episod al seriei de jocuri „Transformers”, lansata recent de Activision Publishing. Dezvoltat de multi-premiatul High Moon Studios avand ca inspiratie jucariile produse de compania americana Hasbro, „Transformers: War for Cybertron” abunda in actiune si impuscaturi cu efecte speciale, propunandu-le jucatorilor sa-si dezlantuie fortele in ultima lupta a epopeei Transformers, chiar pe planeta acestora, Cybertron. Jucatorii au la dispozitie mai multe moduri de joc si chiar isi pot crea propriul personaj Transformers.

Reprezentantii Hasbro si Activision au declarat ca jocul exploreaza o fila din mitologia si istoria Transformers care n-a mai fost niciodata atat de minutios disecata si ca va deveni un standard in domeniu. Concret, „Transformers: War for Cybertron” ii poarta pe jucatori spre deznodamantul razboiului civil in care se hotaraste soarta Transformerilor: vor supravietui sau vor pieri? Pentru prima data, jucatorii exploreaza in imagini 3D peisajul pustiit de razboi de pe planeta Cybertron, inarmati cu un arsenal impresionant, de ultima generatie, si cu puterea de a se transforma din robot in masina oricand in timpul luptei, pe pamant sau in aer. Jucatorii isi pot alege unul din cele patru tipuri de personaje sau si-l pot personaliza cu o multitudine de arme si puteri speciale. Cat despre modurile de joc, combatantii pot fie sa se infrunte in lupte unu la unu, fie sa formeze aliante ca autoboti sau decepticoni impotriva ostilor inamice. Dat fiind continutul bogat in scene de violenta, jocul nu este recomandat celor care n-au atins varsta adolescentei si este disponibil pentru consolele Xbox 360 si PlayStation 3 si pentru Windows PC.

Alte noutati pentru fanii Transformers sunt si jocurile „Transformers: War for Cybertron AUTOBOTS” si respectiv „Transformers: War for Cybertron DECEPTICONS”, create de Vicarious Visions pentru Nintendo DS si recomandate celor cu varste de peste 10 ani. In acest caz, jucatorii se lupta pentru a prelua puterea asupra planetei originare a Transformerilor parcurgand opt misiuni unice si 30 de lupte. Participantii au de ales intre 30 de personaje, din care 10 sunt disponibile exclusiv pe platforma DS. In plus, este disponibil si „Transformers: Cybertron Adventures” pentru Wii, recomandat adolescentilor. Mai multe informatii puteti gasi pe www.TransformersGame.com.

To Top