Stiri

Tsunami, Wave, Disney

Pogo Pogoin American Samoa: Un cutremur de 8 grade a generat un val Tsunami care a ucis peste 55 de persoane. CNN relateaza ca Valul Tsunami a lovit fix in mijlocul capitalei Pogo Pogo.

Google Wave pleaca in teste: Noua aplcatie Wave de la Google pleaca astazi in teste pentru 100.000 de utilizatori. Google Wave promite sa revolutioneze comunicarea online. Google Wave isi propune obiective imposibil de crezut daca nu vorbeam de Google… cum ar fi inlocuirea email-ului… Aplicatia combina elemente de e-mail, chat, Wiki, blog si photo-sharing. Accesul la Google Wave se face momentan numai pe baza de invitatie. Mai jos aveti un film de prezentare.

Google Wave

Disney a prins gustul de digital. Dupa ca Disney a luat contact cu lumea notebook-urilor cu Asus EeePC, acum au lansat un site de carti in format digital. Disney Digital Books contine peste 500 de carti digitale pentru toti copiii. Copii se pot amuza citind carti precum Cenusereasa sau Alba ca Zapada dar si Hannah Montana. Accesul este contra cost (80 de dolari pe an sau 9 dolari pe luna) dar exista un modul de incercare gratuit care ofera acces la 7 e-book-uri si o activitate educativa.

disney carti

To Top