Stiri

Turk Telekom va investi în România

Turk Telekom va investi în România ca parte a planului său pentru Europa de Est. Compania turcească a achiziționat Euroweb în anul 2010 și continuă seria de investiții. Evenimentul organizat în parteneriat cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) și sprijinit de Ambasadei Turciei în România a evidențiat investițiile în România.

După scurta cuvântare a reprezentantului Ambasadei Turciei în Romania, Mehmet Toros, (International & Wholesale) Senior VP la Turk Telekom a punctat motivele care au condus la decizia Turk Telekom de a investi masiv in Europa de Est, şi cu precădere în România. Piaţa de aici este foarte competitivă, din cauza preţurilor care de ani buni îşi continua trendul descendent. Cu toate acestea potenţialul este enorm, şi cercetările făcute de Turk Telekom au condus la concluzia că Euroweb este o achiziţie de mare valoare pentru Grup.

Stuart Evers, CEO Euroweb Romania din ianuarie 2012, a încheiat sesiunea de scurte declaraţii subliniind rolul extrem de important pe care colaborarea cu TIAD şi sprijinul oferit de Ambasada Turciei în România îl au pentru realizarea obiectivelor strategice pe care Euroweb le are de atins anul acesta, respectiv intensificarea eforturilor companiei pentru a dezvolta relaţii strânse cu companiile turceşti care activează în România, având în vedere ca Euroweb este parte a grupului Turk Telekom încă din 2010. În 2012 sunt planificate investiţii în infrastructură de aproximativ 2 milioane de euro, iar în următorii 4 ani investiţiile în infrastructură vor ajunge la 10 milioane de euro.

To Top