Stiri

Un altfel de Blogging

Nu este cazul să vă spun ce este un blog. Sunt multe metode de a vă face un blog personal, iar pe Internet sunt suficiente site-uri care vă pot găzdui gratuit creația. Mai este nevoie de un serviciu nou de acest tip? Dacă oferă ceva nou, eu spun că da.

Thoughts este diferit de alte servicii de găzduire pentru bloguri prin faptul că accentul este pus mai mult pe comunitate decât pe construirea de bloguri solitare. Pe prima pagină sunt afișate cele mai recente posturi, imagini sau clipuri video din comunitatea Thoughts.

Un altfel de Blogging

Realizarea unui cont este gratuită și se face foarte ușor. Pentru a post text, imagini sau clipuri video nu trebuie să ai cunoștințe avasate de calculator. Dacă ai ajuns pe acest site, cu siguranță ești capabil să ai un blog pe Thoughts…

Părerile celorlalți este importantă, așa că pentru posturile, imaginile sau clipurile video tale vei putea primi critici sau laude de la membrii comunității direct prin comentarii sau prin intermediul unui sistem de vot (de la 1 la 5 stele).

Dacă îți place un anumit post îl poți salva sau adăuga userul respectiv în lista ta de prieteni. În pagina de profil al fiecărui utilizator sunt afișate informații despre cele mai recente posturi, fotografii, clipuri video și prietenii respectivului utilizator. Ai posibilitatea de a interacționa cu ceilalți utilizatori prin comentarii sau prin mesaje private. Este disponibil și un forum, dar din păcate nu este foarte populat, poate și din cauza faptului că Thoughts este un serviciu destul de nou și nu are foarte mulți utilizatori. Totuși am găsit și un blog românesc dar pe o temă politico-religioasă. Așa că nu m-a atras. Vă las vouă plăcerea să-l descoperiți…

Nu îmi mai rămâne decât să Vă Urez Blogging Plăcut!

To Top