Stiri

Un logo Google pentru ziua națională

Doodle 4 Google
Doodle 4 Google

Google invită copii să creeze un desen cu tema ‘România mea este …’, prin care să arate ce înseamnă România pentru ei.
Concursul de creaţie se adresează copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani, ce urmează cursurile primare sau gimnaziale ale tuturor şcolilor din România. Desenul marelui câştigător al concursului va apărea pe 1 Decembrie, pe pagina de start a Google România, pentru a fi admirat de milioane de români. Micul artist va primi şi un premiu în valoare de 15.000 RON, iar finaliştii, în număr de zece, vor fi premiaţi cu tablete. De asemenea, şcolile din care provin primii 5 clasaţi în funcţie de voturi vor primi câte o bursă de tehnologie în valoare de 20.000 RON.

Copiii pot fi înscrişi în concurs de către părinţi, învăţători sau profesori, respectând regula unui singur desen înscris pentru fiecare copil. Desenele pot fi trimise prin poştă sau e-mail, alături de formularul de înscriere disponibil pe pagina google.ro/doodle4google. Termenul limită de trimitere a desenelor este 15 octombrie.

Într-o primă etapă, echipa Google România va selecta cele mai frumoase 250 de lucrări din cele înscrise în concurs. Juriul concursului va alege apoi cele mai reprezentative 30 desene, Dintre acestea, primele 10 desene finaliste vor fi alese prin vot public pe site-ul Doodle 4 Google România, iar desenul ce va obţine cel mai mare punctaj din întregul concurs va deveni marele câştigător. Votul publicului va putea fi exprimat online între 8 şi 27 noiembrie 2012, pe site-ul www.google.ro/doodle4google.

Concursul se va desfăşura sub tutela Ministerului Educaţiei şi cu sprijinul TVR.
Pentru mai multe detalii despre concurs, formulare de înscriere şi regulament vă invităm să vizitaţi pagina competiţiei: http://www.google.ro/doodle4google/

Doodle 4 Google

Doodle 4 Google

To Top