Stiri

Unitate de stocare în rețea de la D-Link

DNS-320L

D-Link, o companie recunoscută în România pentru echipamentele de rețelistică, anunță o unitate de stocare în rețea. ShareCenter 2-Bay Network Storage Enclosure DNS-320L este un dispozitiv compatibil pentru cloud ce prezintă două lăcașuri pentru hard drive-uri SATA de 3,5-inch cu capacitate de până la 3TB.

Dispozitivul permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință de la distanță documente și fișiere multimedia pe dispozitivul NAS, cum ar fi muzică, imagini video, fotografii, round-the-clock cu ajutorul unei aplicații. Pentru instalare, utilizatorii trebuie să introducă hard disk-ul și apoi să pornească dispozitivul. Un wizard de configurare vă este la îndemînă și simplifică inițializarea și formatarea noilor drive-uri. Odată instalate, acestea pot funcționa împreună într-o configurare de tip RAID 1 în scopul de a preveni pierderea de date dacă un hard disk este distrus. Cealaltă opțiune este de a funcționa în configurare standard sau în RAID 0 sau JBOD.

DNS-320L estedisponibil în România din luna iulie și poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare este aprox. 625 RON, TVA inclus.
PCNews a avut ocazia să testeze o unitate de stocare în rețea performantă de la QNAP. Review-ul modelului QNAP TS-259 Pro Turbo NAS îl puteți citi pe pagina aceasta.

DNS-320L

To Top