Stiri

Universitatea Politehnică din București în parteneriat cu Samsung lansează proiectul Innovation Lab

Samsung Innovation Lab

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, în parteneriat cu Samsung Electronics România lansează proiectul Innovation Lab, prin care studenţii vor putea beneficia de un laborator complet echipat pentru cursanții Universității Politehnice din București, precum şi de posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile practice prin intermediul tehnologiei Samsung.

Proiectul le oferă studenților în anul II de masterat posibilitatea de a studia cursul opțional „Programarea device-urilor mobile și tehnologia Samsung” într-un laborator dotat cu 10 tablete, 5 single-units, un e-board și un laptop. Totodată, partea practică aferentă acestui curs se va desfăşura în semestrul II în cadrul service-ului Samsung Plaza, iar 5 dintre studenţii care vor efectua acest curs vor avea şansa să participe la un intership pe perioada verii, cu posibilitate ulterioară de angajare.

„Proiectul dezvoltat în parteneriat cu Samsung le oferă studenților oportunitatea de a dezvolta și de acumula cunoștințe practice, în paralel cu cele teoretice, astfel încât în momentul în care vor absolvi, vor fi pregătiți și vor avea aptitudini care să îi recomande pentru viitoarea carieră. Programul de practică, precum şi faptul că studenţii vor intra în contact cu specialişti în domeniu, le va da acestora posibilitatea să devină mai competitivi pe piaţa muncii”, a declarat Prof. dr. ing. Cristian Negrescu, decan al Facultăţii de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Samsung Innovation Lab

Samsung Innovation Lab

To Top