Stiri

Utilizatorii UTOK beneficiaza de aplicatia Getlokal

UTOK 700Q Satin
UTOK 700Q Satin

Terminalele UTOK vor avea preinstalata Getlokal, aplicatia cu continut generat de utilizatori, care pune in dialog oamenii cu localurile lor preferate. Cu accent pe viata sociala, timp liber si lifestyle, aplicatia se adreseaza celor care inteleg ca decizia cea mai potrivita de going-out se ia tinand cont si de sfaturile si recomandarile facute de ceilalti. Aplicatia Getlokal pune accent pe servicii si locuri destinate petrecerii timpului liber, recomandarile fiind unele corecte si oneste, dat fiind faptul ca 90% din continutul aplicatiei este generat de utilizatori, fiind o sursa de comentarii, opinii si fotografii autentice.

“Înțelegem că timpul liber este foarte prețios în ziua de azi, drept urmare oferim utilizatorilor UTOK posibilitatea de a alege rapid din miile de locații de petrecut recomandate de aplicația Getlokal. Totodată le punem la dispoziție zeci de mii de opinii autentice care pot ajuta foarte mult în alegerea cu ușurință a următorului loc de distracție. Am ales să colaborăm cu Getlokal, întrucât acoperă o nevoie reală a utilizatorilor UTOK și satisface dorința de a explora noi locuri de petrecut timpul liber” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Pentru început, aplicația Getlokal este disponibilă pentru smartphone-ul UTOK 470Q, printr-o actualizare de software, urmând ca în curând să fie prezentă și pe alte modele din gama. Toate actualizările de software UTOK pot fi accesate la adresa utok.com/software.

UTOK 700Q Satin

UTOK 700Q Satin

To Top