Stiri

UTOK anunta i700, cea mai accesibila tableta cu procesor Intel Atom din Romania

UTOK i700
UTOK i700

Modelul i700 reprezinta o premiera pentru UTOK, fiind prima tableta proprie cu procesor Intel Atom, la 1.2 GHz. Conform testelor de benchmark, aceasta este cu pana la 50% mai rapida decat tabletele cu procesoare Dual Core din gama, insa isi pastreaza accesibilitatea cu care UTOK si-a obisnuit consumatorii. O alta premiera pentru UTOK este folosirea sistemului de operare Android 4.4 KitKat, cea mai recenta versiune oferita de Google. Alaturi de un display de 7 inch, cu rezolutie 1024×600 pixeli si tehnologie de economisire a energiei LVDS, UTOK i700 devine cea mai accesibila tableta cu astfel de specificatii.

“Incorporarea Intel Atom in tableta UTOK i700 reprezinta un pas foarte important pentru noi, intrucat putem pune in mainile consumatorilor de tehnologie portabila, performante care fac viata mai usoara. De asemenea, ne bucuram ca UTOK i700 va intampina utilizatorii cu sistemul de operare Android KitKat si, implicit, noi functii de care sa profite in fiecare zi. Prin lansarea UTOK i700 vrem sa demonstram ca accesibilitatea si tehnologia de calitate pot face pereche intr-un produs rapid, ce ofera o experienta multimedia variata”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

“Suntem incantati sa anuntam astazi un nou design de tableta cu procesor Intel, alaturi de UTOK. Obiectivul nostru este sa acoperim fiecare categorie de pret si fiecare diagonala cu tablete Intel Inside”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Romania si Bulgaria.

Specificatiile UTOK i700 sunt completate de memoria interna de 8GB, posibilitatea extinderii acesteia cu pana la 32GB, 1GB memorie RAM, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 si o baterie de 3000 mAh, ce asigura o autonomie de pana la 5 ore.

La fel ca alte produse din gama UTOK, si tableta i700 include servicii si aplicatii preinstalate precum Garantia extensibila la 5 ani, o luna gratuita de filme si TV prin Seenow, un voucher Zonga cu acces la peste 20 de milioane de melodii timp de o luna de zile, 100 de ebook-uri ce pot fi accesate prin aplicatia Elefant eBooks Reader si acces la aplicatia sociala Getlokal.

UTOK i700 este disponibil la precomanda in magazinele partenere, cu un pret recomandat de 299 lei, urmand ca livrarile sa fie efectuate incepand cu 6 iunie 2014.

UTOK i700

UTOK i700

To Top