Stiri

UTOK Q5 GT si Hello 7Q LTE, urmatorul capitol al vitezei

UTOK Hello 7Q LTE
UTOK Hello 7Q LTE

UTOK anunta doua noi dispozitive, smartphone-ul Q5 GT si tableta Hello 7Q LTE, ambele echipate cu tehnologie 4G, procesoare Quad Core 64-bit si sistem de operare Android Lollipop 5.1.

Cele doua device-uri sunt caracterizate prin viteza, fiind dotate cu procesoare MediaTek de ultima generatie, cu patru nuclee si arhitectura 64-bit. Pe langa marirea vitezei de procesare, UTOK Q5 GT si Hello 7Q LTE beneficiaza de avantajele tehnologiei 4G. Astfel, utilizatorii pot atinge viteze de 150 Mb/s la descarcare si 50 Mb/s pentru incarcarea datelor, reducand astfel timpii de asteptare in cazul streaming-ului video si audio. Plusul de viteza este completat de sistemul de operare Android Lollipop 5.1, ce aduce o serie de imbunatatiri in cazul interfetei grafice, a securitatii si a gestionarii energiei.

UTOK Q5 GT este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core 64-bit, de 1 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie interna, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Noul smartphone se foloseste de vitezele 4G pentru a reda rapid continutul multimedia pe ecranul IPS de 5” si rezolutie qHD. UTOK Q5 GT se adreseaza si celor care doresc sa realizeze fotografii impresionante, datorita celor doua camere de 8 si 2 megapixeli incluse.

UTOK Hello 7Q LTE este o tableta ce dispune de un ecran IPS, cu o diagonala de 7 inch si rezolutie 1024×600 pixeli, procesor Quad Core 64-bit, cu frecventa de 1 GHz, 1 GB RAM si 8GB memorie interna, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB, conectivitate WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 4G si functie de apelare. Versatilitatea tabletei UTOK Hello 7Q LTE este sporita de tehnologia Dual SIM si de includerea functiilor de localizare prin intermediul GPS.

Atat UTOK Q5 GT, cat si UTOK Hello 7Q LTE dispun de beneficii precum o luna de continut gratuit in aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicatia de suport UTOK Now, precum si de iaBilet, aplicatia prin care utilizatorii pot cumpara bilete la concerte, evenimente si spectacole.

Smartphone-ul UTOK Q5 GT si tableta UTOK Hello 7Q LTE sunt disponibile la pretul de 699 lei, respectiv 599 lei.

UTOK Hello 7Q LTE

UTOK Hello 7Q LTE

To Top