Stiri

Vanatoarea de comori

Vă plac aventurile? Şi nouă! Mai ales că este vorba de o aventură şi o promoţie în acelaşi timp! Şi unde puteaţi afla de cea mai recentă promoţie dacă nu pe site-ul pcnews!?!

Vânând informaţii despre PackardBell Easynote SB87-P-007, primul notebook cu Penryn 8300 din România am descoperit promoţia Vanatoarea de comori organizată de magazinultau.ro în perioada 12 martie 2008 – 31 martie 2008. Adică a început astăzi!

Regulamentul este simplu: în fiecare zi organizarul alege un produs pe care-l va însemna cu un simbol special, adică o steluţă galbenă. (hai că îmi place cum începe…). Pe site va fi afişat un indiciu care te va ajuta sa identifici subcategoria în care se ascunde produsul surpriză al zilei (wow… devine complicat! îmi place şi mai mult!!).

steluţă galbenă

De exemplu pentru 13 Martie indiciul este Accesorii Notebook. Trebuie să cauţi prin toate produsele din categoria respectivă pentru a identifica produsul cu steluţa galbenă. După ce l-ai gasit intri automat în concurs… Şi bonus dacă în aceeasi zi cumperi ceva de la Magazinultau.ro, primeşti de la ei un cadou, indiferent de valoarea comenzii tale. (frumoooossss!)

Vanatoarea de comori

Premiul cel mare este un set de boxe Logitech Z5500 in valoare de 1550RON, iar câştigătorul va fi anunţat pe 2 aprilie 2008.

To Top