Stiri

Vânează comoara Orange

Samsung Galaxy Tab 10.1v

Orange România pune la bătaie două comori, mai precis un Samsung Galaxy Tab 10.1 și un HTC ChaCha, alături de câteva chestii ce nu merită menționată.
Concursul, desfășurat sub forma unui joc, va solicita concurenți cu mintea ascuțită dar și cu forte mult timp liber. Pentru a intra în concurs, utilizatorii trebuie să îşi descarce aplicaţia gratuită The Goodies Hunt din App Store, Android Market sau BlackBerry Appworld. Primul participant care descoperă cele 9 indicii ascunse în Centrul Vechi va caştiga noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1.

Exploratorul de pe locul doi va primi un HTC ChaCha, smartphone-ul cu buton de Facebook integrat. Cele 9 indicii sunt coduri QR care odată descoperite trebuie scanate cu ajutorul aplicaţiei The Goodies Hunt. Fiecare cod QR scanat dezvăluie o ghicitoare care conduce la următorul indiciu. Mai multe informaţii despre înscrierea în concurs sunt disponibile pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/

Căutarea comorii a început ieri, 7 septembrie, iar câştigătorul va fi anunţat în cadrul aplicaţiei şi pehttp://www.orange.ro/goodies-hunt/ , după încheierea concursului, pe 19 septembrie.
Samsung Galaxy Tab 10.1v

To Top