Editorial

Virtual Arena Challenge – Cupa României la Jocuri Video

Project Events organizeaza in perioada 6-12 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti Virtual Arena Challenge – Cupa României la Jocuri Video
.

La startul acestui eveniment sunt aşteptaţi peste 3000 de tineri care se vor întrece în 10 turnee de jocuri pe calculator: Counter Strike 1.6, Counter Strike 1.6 Fete, Warcraft III TFT, Warcraft III Dota, FIFA 2009, Need for Speed Undercover, Track Mania, Starcraft, Quake 3 Arena. Castigătorii concursurilor de Counter Strike 1.6, Counter Strike 1.6 fete, Quake 3 Arena, Trackmania si Warcraft III TFT se vor califica şi vor reprezenta România la Finala Mondială a Electronic Sports World Cup (ESWC), ce va avea loc la Paris intre 26 şi 28 iunie.

Premiile totale pentru cele 10 turnee ale Cupei României la Jocuri Video vor depăşi 25.000 Euro.
Biletele de înscriere pentru cele 10 turnee de jocuri pe calculator din cadrul Cupei Romăniei la Jocuri Video vor costa 25 lei de persoană pentru fiecare joc în parte. Ele pot fi achiziţionate, începând cu data de 17 februarie, din magazinele Diverta si Flanco din toată ţara şi online pe www.ticketpoint.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro. În Bucureşti, în fiecare liceu şi facultate va exista un responsabil care se va ocupa de distribuirea biletelor. O fază destul de ciudată pentru noi este condiţia de valabilitate a biletelor cumpărate: pentru ca biletul să fie valabil după achiziţionarea sa, posesorul trebuie să intre începând cu data de 1 martie pe site-ul www.virtualarena.ro şi să înregistreze seria biletului.

Separat de cele 10 turnee de jocuri pe calculator, pe toată perioada de desfăşurare a evenimentului, va exista şi o zonă de expoziţie. În această zonă se vor găsi standuri ale producătorilor de console (Playstation, X-BOX, Wii), ale producătorilor de jocuri pe telefoane mobile şi ale operatorilor de telefonie mobila. Totodată special pentru acest eveniment se va aduce si un monopost real de Formula 1 care va ocupa o zonă special amenajată unde vizitatorii vor putea să facă poze şi chiar să urce în monopost.

To Top