Stiri

Vivo a prezentat un nou procesor de imagine

Vivo X60
Vivo X60

Vivo a dezvăluit recent informații despre un nou procesor de imagine, în cadrul unui eveniment desfășurat săptămâna trecută în Shenzhen, China.

Procesorul de imagine Vivo V1 a fost dezvoltat pe parcursul a doi ani cu ajutorul a peste 300 de specialiști urmărindu-se patru direcții principale: sistem de imagine, sistem de operare, design industrial și performanță. Compania nu ar fi reușit să ajungă la această performanță fără ajutorul partenerilor. În decembrie 2020, Vivo și ZEISS au anunțat un parteneriat strategic pe termen lung pentru inovație în imagistica mobilă.

În decembrie 2020, Vivo și ZEISS au anunțat un parteneriat strategic pe termen lung pentru inovație în imagistica mobilă. Ambii parteneri împărtășesc ambiția de a anticipa și îndeplini cele mai exigente cerințe ale consumatorilor, precum și dorința de a contesta limitele imagisticii mobile prin cercetare și dezvoltare comună, în laboratorul de imagistică vivo ZEISS.

Parteneriatul dintre Vivo și ZEISS are două zone de colaborare, dintre care prima este linia de cercetare și dezvoltare a produselor. Rezultatele cercetării și dezvoltării comune și ale combinației dintre tehnologia ZEISS pentru imagistica mobilă cu tehnologiile Vivo de top pentru producția smartphone, algoritmi și capacități de fabricație pot fi experimentate pentru început pe seria Vivo X60. A doua dimensiune este explorarea reciprocă a modelării viitorului prin imagistica mobilă, foto și video.

Institutul Central de Cercetare Vivo va fi responsabil pentru planificarea tehnologiilor viitoare, care vor fi strâns aliniate la cerințele consumatorilor, tendințele industriei și scenariile utilizatorilor.

To Top