Stiri

Vodafone oferă internet 4G la 100 Mbps

Samsung GALAXY S III
Samsung GALAXY S III cu NFC

Vodafone a invitat presa și utilizatorii să testeze serviciile de internet 4G. Utilizatorii pot testa serviciile 4G pe diverse telefoane inteligente, Vodafone oferind două modele: Samsung Galaxy SIII LTE si HTC One SV LTE, in 17 magazine Vodafone din cele 10 orase aflate sub acoperirea retelei 4G.

“Brasov este orasul cu cea mai mare acoperire 4G din Romania, de 98% din populatie. De aceea, am dorit sa prezentam aici noutatile noastre din zona serviciilor 4G, anume, disponibilitatea pentru teste a primelor modele de smartphone compatibile 4G, la o viteza de pana la 100 Mbps.”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

In urma cu doua saptamani, Vodafone a crescut, in premiera nationala, viteza noilor servicii 4G la 100 Mbps, in cele 10 orase acoperite de reteaua 4G: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.

Serviciile Vodafone 4G sunt disponibile utilizatorilor de laptop si tableta cu doua abonamente de Internet:

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75, care include 12GB trafic, cu o viteza de download de pana la 75 Mbps si de upload de pana la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / luna;

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100, care include 20GB trafic de date, cu o viteza de download de pana la 100 Mbps si o viteza de upload de pana la 50 Mbps, pentru 25 Euro / luna.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze unul dintre terminalele compatibile: Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, incepand de la 0 Euro; Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan, incepand de la 49 Euro, si tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, de la 389 Euro.

Samsung GALAXY S III

Samsung GALAXY S III cu 4G

To Top