Stiri

Vonino a prezentat MusicPAD H1, un sistem muzical cu Android

Vonino MusicPAD H1
Vonino MusicPAD H1

Vonino a prezentat la IFA 2015 cele mai noi produse ce vor fi distribuite în Europa. Târgul berlinez, desfășurat în prima parte a lunii septembrie, a reunit companii mari din industria IT dar și firme mai puțin cunoscute care au venit cu produse interesante.

Anul acesta Vonino extinde divertismentul dincolo de tablete și telefoane. În cadrul evenimentului IFA 2015, a lansat MusicPAD H1, care a reprezentat principala atracție la standul Vonino. Acest device inovator va asigura utilizatorului buna dispoziție fie că este acasă, fie că este la birou sau în concediu. Vonino definește acest device ca fiind un Smart Home Entertainment System care are încorporat un display de 7 inci, dispune de un procesor quad-core și are un spațiu de stocare de 8GB, care se poate extinde printr-un card microSD de până la 32GB.

Pe piața din România vor ajunge în următoarea perioadă, înaintea sezonului cumpărăturilor de iarnă, patru noi smartphone-uri dintre care două modele LTE și alte două modele 3G, două tablete de 7 și 10 inci LTE, dar și două modele iMart cu Windows 10.

Displayul de 7 inci este mai mult decât suficient pentru conversații prin Skype sau browsing pe Internet, dar un film sau un videoclip pot fi savurate la o altă calitate, grație posibilității de conectare a device-ului la orice TV din casă prin HDMI sau funcția Cast Screen (disponibilă pentru televizoarele compatibile). Astfel, toate serviciile oferite sunt disponibile pe TV, iar funcția de streaming Bluetooth oferă acces la muzica sau pozele stocate în smartphone-ul personal.
Fiind un dispozitiv portabil, MusicPAD H1 are încorporată o baterie Li-Ion care asigură 7 ore de streaming audio, 6 ore de streaming prin Bluetooth sau 3 ore de streaming video, conținutul tabletei putând fi redat pe un TV prin portul HDMI 1.4 încorporat.

Revenind la portofoliul tradițional de produse, brand-ul Vonino lansează noul smartphone Zun XO LTE. Acesta are instalat sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, procesor octa-core MediaTek, 2GB memorie RAM și un spațiu de stocare intern de 16GB, cu posibilitatea de extindere cu un card microSD de până la 64GB. Camera foto principală a acestui model are 13 megapixeli, iar cea pentru selfie este de 5MP. Pentru un plus de eleganță și cu o și mai mare atenție la detalii smartphone-ul Vonino Zun XO are un display HD de 5 inci și curved-touch.

Vonino MusicPAD H1

Vonino MusicPAD H1

To Top