Stiri

Wall Street Journal, Flamingo, Google Fast Flip

Wall Street Journal planuieste sa introduca in doua luni o taxa de 2 dolari pentru citirea stirilor de pe terminalele mobile (BlackBerrys, iPhones, etc). Spre deosebire de alte publicatii online, Wall Street Journal are de mult timp o taxa de 2 dolari pe saptamana pentru citirea stirilor online. Inainte de a spune ca e o metoda gresita de a face bani pe Internet trebuie sa va spun ca Wall Street Journal are peste un milion de abonati. Un calcul simplu ne spune ca Wall Street Journal castiga din abonamente peste 2 milioane de dolari pe saptamana. Nu e rau de loc, nu-i asa?

Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, devine presedintele Flamingo in locul lui Dragos Simion. Actiunile detinute de QVT Fund, 22% din acţiunile Flamingo, au fost vandute unui fond strain nementionat.

Google a dezvaluit un nou serviciu numit Fast Flip prin care poti citi/rasfoi mai repede site-urile de stiri. Pe Fast Flip sunt afisate cele mai importante stiri ale momentului dar cu tot cu paginile site-urilor de stiri.

google flip

To Top