Stiri

Week-end la Roma

In plina vara, PC Garage s-a gandit sa ofere clientilor sai si bloggerilor o evadare de week-end la Roma, pentru 2 persoane. Pana acolo insa, se anunta o preselectie interesanta si aici, caci pretendentii la premiu se vor confrunta ca niste adevarati gladiatori ai zilelor noastre. Dar s-o luam usurel…

Campania are loc in perioada 3 – 29 august 2010 si, daca va doriti sa ajungeti la Roma anul acesta, puteti participa fie in calitate de client, fie ca blogger. In primul caz, aveti de cumparat produse in valoare de cel putin 50 lei; pentru fiecare 50 de lei din valoarea totala a comenzilor pe care le efectuati pe PCGarage.ro in aceasta perioada primiti un tichet de participare la tombola din 30 august.

Week-end la Roma

Daca sunteti bloggeri, va puteti califica pentru tragerea la sorti daca postati pe blog un articol despre acest concurs. Gasiti aici cerintele exacte.

Pe 30 august a.c. se vor alege prin tragere la sorti 20 de finalisti din randul clientilor si 10 dintre bloggeri, care se vor intrece intr-un concurs de karting pe circuitul AMCKART (costurile aferente sunt suportate de PC Garage). Aceasta este si finala competitiei, caci cei care se vor dovedi cei mai priceputi dupa trei runde in arena – 5 „gladiatori” din randul clientilor si primul clasat blogger – vor castiga cate un sejur de doua zile, pentru doua persoane, la Roma (incluzand transport cu avionul si transferul la hotel, doua nopti de cazare la un hotel de 3*** si mic dejun inclus).

Inainte sa va faceti valizele, cititi si regulamentul campaniei. Succes amatorilor!

To Top