Editorial

WGT România 2008

PCNews este partener media pentru WGT 2008, un evenimet de gaming ajus la a treia editie in Romania.

Competiţia WGT România din acest an se va desfăşura în perioada 13-14 decembrie 2008. Noua locaţie va fi “Forte Games” din Constanta, B-dul Tomis 235, etaj I, Complex Dacia. ASUS va susţine marea finală în calitate de partener tradiţional pe partea hardware, alături de Intel, Microsoft şi UltraPRO.

Gamerii se vor întrece în cele mai populare jocuri multi-player – Counter Strike, Need for Speed şi FIFA 2008 – utilizând calculatoare realizate de UltraPro Computers. Principalele componente hardware ale sistemelor vor purta marca favorită a jucătorilor din întreaga lume: ASUS. Valoarea totală a premiilor oferite de ASUS va fi de 4600 Euro, recompensând primele două echipe clasate în fiecare categorie de concurs.

ASUS oferă o serie de produse hardware special echipate pentru jocuri sub titulatura „Republica Gamerilor” (ROG – Republic of Gamers). Fanii urmăresc activ soluţiile de vârf care să-i menţină în trend şi să le satisfacă cerinţele avangardiste, iar noua ediţie WGT România va reprezenta o bună ocazie de a le exploata în urmărirea victoriei.

Mai multe informaţii sunt disponibile atât pe site-ul official WGT http://www.worldgamemaster.org/ cât şi pe site-ul www.pgl.ro în secţiunea dedicată evenimentului WGT.

Despre WGT:
Evenimentul WGT (World GameMaster Tournament) oferă celor mai buni gameri din lume posibilitatea de a concura corect, distractiv şi intr-un mediu fair-play. Deoarece este unul dintre cele mai mari intreceri e-sport din lume, WGT a atras cei mai buni gameri din lume, dornici să câştige titlul World GameMaster. În timpul concursului WGT cele mai puternice firme producătoare de hardware vor avea ocazia de a prezenta cele mai noi soluţii şi inovaţii în domeniul platformelor de jocuri pe calculator.

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având peste 8000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită. În anul 2007, compania a realizat o cifră de afaceri de 6,9 miliarde USD. ASUS a fost clasificat 11 ani consecutivi printre primele 10 companii IT în cadrul „Business Week InfoTech 100” şi a fost declarat Numărul 1 de către Wall Street Journal Asia pentru cele mai bune produse realizate în Taiwan.

To Top