Stiri

Wi-Fi HotSpot gratuit

Este plăcut să te afli într-o locaţie publică şi să constaţi că ai internet wireless gratuit. Deoarce ne aflăm într-o societate capitalistă ştim că nimic care este gratis nu durează sau este de o calitate scăzută.

Totul este să găseşti metoda de a oferi lucrui care par gratuite dar sunt susţinute prin alte metode. Cea mai răspândit mijloc este publicitatea. Aşa funcţionează televiziunile particulare, media scrisă, etc.

De ce nu ar funcţiona şi Internetul wireless pe acest principiu? Aşa au gândit irlandezii de la free-hotspot care au pus pe picioare un sistem simplu şi inovator de Internetul wireless oferit gratuit dar susţinut de publicitate. Adică cei care beneficiază de Internet wireless gratuit vor viziona din când în când clipuri publicitare şi anununţuri.

Nimic nou sub soare până acum. Adevărata inovaţie vine din modalitatea de oferire a HotSpot-urilor WiFi: Firma free-hotspot oferă tuturor celor care au o locaţie corespunzătoare aproape tot suportul hardware şi marketing necesar unui Wi-Fi HotSpot gratuit. Cel care are locaţia trebuie să dispună de o legătură la internet şi să plătească o taxă de instalare. Ajungând în acest punct mulţi vor spune „păi aşa îmi cumpăr eu un router wireless şi dau Internet la mine în bar”. Numai că free-hotspot împarte cu cel care are locaţia suma de bani obţinută din publicitatea vizionată de cei care s-au conectat la Internet din locul respectiv.

Aşa că puteţi oferi clienţilor Internet wireless gratuit şi câştiga în acelaşi timp bani din reclama vizionată de aceştia.

La ora când este publicat acest articol în Bucureşti funcţioneză deja 23 de Wi-Fi HotSpot gratuite, iar lista actualizată o găsiţi aici.

Link

To Top