Download

Windows 7 Service Pack 1

In cadrul Tech Ed 2010, Bob Muglia, presedintele diviziei Server and Tools a Microsoft, a anuntat lansarea Service Pack 1 pentru Exchange 2010, Windows Server 2008 R2 si Windows 7.

Prima lansata este versiunea beta a update-ului SP1 pentru Exchange 2010, disponibil deja pentru download de cateva zile. Exchange Server 2010 SP1 beta prezinta noi functii, menite sa simplifice administrarea si sa sporeasca securitatea comunicatiilor. Iata cum arata noua interfata Windows 7:

Versiunile beta ale pachetelor de servicii pentru sistemele de operare Windows 7 si Windows Server 2008 R2 includ imbunatatiri esentiale si se vor lansa in iulie 2010. Din acestea, update-ul pentru Windows Server 2008 R2 include cele mai multe facilitati, oferind, potrivit blogului Windows Server Division, doua functii noi: Remote FX (care ofera utilizatorilor de la distanta posibilitatea unei vizualizari 3D virtualizate atat prin aplicatiile gazduite pe servere, cat si prin cele instalate pe PC) si Dynamic Memory (care le asigura utilizatorilor mai mult control asupra memoriei utilizate de gazda fizica si posibilitatea de a o distribui in mod dinamic catre masini virtuale fara intreruperea conexiunii la distanta).

De asemenea, service pack-ul va include functii de virtualizare care ii vor pregati pe utilizatori pentru cloud computing, concept desemnand transferul puterii de calcul, a spatiului de stocare si a software-ului de la PC-uri catre o hiper-retea online de servere, utilizatorii avand acces la aplicatii prin dispozitive de navigare pe web, sub forma de servicii, fara a mai plati licente sau a investi in propriul hardware si software.

Microsoft nu a anuntat cand se va lansa si versiunea finala a noilor update-uri.

To Top