Stiri

Xerox PrintBack pentru mobil

Xerox PrintBack

Xerox PrintBack permite utilizatorilor care lucrează în afara birourilor să tipărească documentele de pe smartphone sau tabletă direct pe imprimanta de la birou sau pe cea conectată la computerul de acasă. Cu ajutorul soluţiei PrintBack, utilizatorii pot imprima documente Word, Excel, PowerPoint, fişiere Mac iWork şi PDF, fotografii etc. direct de pe dispozitivul mobil pe imprimanta de la birou sau de acasă. Acestea sunt trimise de pe dispozitivul mobil cu ajutorul Gmail, Hotmail sau Dropbox, direct la imprimantă.

Xerox lansează această aplicaţie în toată regiunea DMO, din care face parte şi România, alături de alte peste 140 de ţări, pe patru continente.

Companiile de toate mărimile au acum o nouă modalitate de a fi mai productive – folosind aplicaţia PrintBack, acestea se pot concentra mai mult la propria afacere şi mai puţin la cum şi de unde să printeze documentele necesare”, afirmă Bogdan Gheţău, Specialist soluţii pentru mediu de birou Xerox România. „Soluţia PrintBack facilitează activitatea utilizatorilor care lucrează cu documentele din afara biroului, le oferă o mai mare flexibilitate, dar şi siguranţă, prin opţiuni de imprimare a documentelor specifice”.

Xerox PrintBack poate fi descărcată gratuit de pe Xerox.com, Android Market şi Apple’s App Store.
Xerox PrintBack

To Top