Stiri

Xiaomi a prezentat un televizor transparent

Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition
Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition

Xiaomi a prezentat un televizor transparent care demonstrează nivelul tehnologic la care a ajuns compania chinezească. Televizorul a fost prezentat la cea de a zecea aniversare a companiei și va fi disponibil în serie mare. Atunci când este oprit, televizorul Mi TV LUX Transparent Edition arată ca o bucată de sticlă. Când este pornit, imaginile par să plutească în aer.

Mi TV LUX Transparent Edition integrează un panou OLED cu diagonala de 55 de inchi, 120Hz rată de refresh și un contrast static de 150000:1. Spectrul de culoare DCI-P3 este acoperit în proporție de 93%, iar cele 1,07 miliarde de combinații de culori sunt mai mult decât poate percepe ochiul uman.

Spre deosebire de televizoarele obișnuite care vin cu un panou în spate, Mi TV LUX Transparent Edition înglobează toată electronica în suportul de bază, păstrând forma compactă. Xiaomi poate produce aceste televizoare fără să apeleze la furnizori din afara Chinei pentru componentele critice. Panourile OLED transparente și modulele de bază sunt produse de Xiaomi, procesul de producție fiind gestionat în întregime de Xiaomi.

Mi TV LUX Transparent Edition va costa 49.999 yuani (aproximativ 7.200 de dolari americani) și va fi disponibil în China începând cu 16 august.

Cum arată televizorul transparent Mi TV LUX Transparent Edition

To Top