Stiri

Xiaomi introduce noi produse AIoT

Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi a lansat astăzi o gamă de produse AIoT cu rolul de a îmbunătăți experiențele smart din viața utilizatorilor. Noua serie de produse, care va fi disponibilă în curând și în România, include Mi Router AX9000, Mi 2K Gaming Monitor 27 inchi, Mi Electric Scooter 3, Redmi Buds 3 Pro și Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Aceste produse inovative asigură modalități mai inteligente de a-i încuraja pe cei care le utilizează să își îmbunătățească stilul de viață, fie că este vorba despre deplasările din oraș, timpul petrecut la birou sau de prepararea unei mese. Prin aceste tehnologii inovative, Xiaomi oferă alternative mai plăcute, eficiente și sănătoase și face tehnologia accesibilă pentru toată lumea.

Mi Router AX9000: Construit pentru o casă a viitorului hiper conectată și ca un centru destinat utilizatorilor pasionați de divertismentul digital, noul Mi Router AX9000 este primul router Xiaomi Tri-Band Wi-Fi 61 echipat cu procesor Qualcomm Hexa-core. Cu o bandă de 4GHZ și alte două de 5GHZ, acest produs flagship asigură experiențe de gaming fluide, chiar și atunci când are mai multe dispozitive smart conectate în același timp.

Capabil să atingă viteze de până la 8.345Mbps, Mi Router AX9000 este un produs high-end care bifează toate așteptările unui gamer sau pe ale unui utilizator obișnuit. Router-ul asigură experiențe de gaming sau download la cele mai înalte standarde, fără a încetini procesele, chiar și atunci când utilizatorii fac livestream-uri 4K în același timp. Mi Router AX9000 are integrată o antenă dedicată AIoT care le permite utilizatorilor să se conecteze ușor și să își gestioneze rețeaua de device-uri inteligente în doar câțiva pași.

Mi 2K Gaming Monitor 27 inchi: Xiaomi nu s-a oprit aici și lansat încă un produs pe care gamerii îl vor iubi. Noul Mi 2K Gaming Monitor 27 inchi prezintă cu acuratețe fiecare detaliu datorită rezoluției 2560 x 1440 QHD și a ratei înalte și fluide de refresh de 165Hz. Acestea vor fi pe placul oricărui gamer și chiar îi vor aduce avantaje în timpul jocurilor. De asemenea, Mi 2K Gaming Monitor 27 inchi este certificat VESA Display 400 și are 95% din gama de culori DCI-P3. Astfel, display-ul are culori strălucitoare și vibrante și redă elemente grafice incredibile ale jocurilor și chiar conținut vizual avansat.

Prețuri produse Xiaomi

  • Mi Router AX9000 are un preț recomandat de vânzare începând de la 299€.
  • Mi 2K Gaming Monitor 27” are un preț recomandat de vânzare începând de la 449€.
  • Redmi Buds 3 Pro are un preț recomandat de vânzare începând de la 69.9€.
  • Mi Electric Scooter 3 are un preț recomandat de vânzare începând de la 449€.
  • Mi Smart Air Fryer 3.5L are un preț recomandat de vânzare începând de la 99€.

Disponibilitatea produselor și prețurile locale vor fi anunțate în curând.

To Top