Stiri

Xiaomi lansează în România noi produse

Mi Electric Scooter 3
Mi Electric Scooter 3

Xiaomi a lansat în România noi produse inteligente. Este vorba despre noua tabletă, Xiaomi Pad 5, noul Mi Electric Scooter 3, Mi 2K Gaming Monitor 27’’, precum și două produse AIoT de top care vor extinde oferta de dispozitive inteligente pentru locuință și din segmentul wearable, Redmi Buds 3 Pro și Mi Smart Air Fryer. Toate aceste produse reprezintă pentru utlizatorii din România noi variante inteligente de a-și face viața de-acasă mai confortabilă.

Prețuri și disponibilitate:

  • Xiaomi Pad 5 va fi disponibil în România în varianta de stocare 6GB+128GB și cu două opțiuni de culoare: Cosmic Gray și Pearl White, cu un preț recomandat de vânzare de 1.799 lei, în rețeaua partenerilor autorizați. Pentru comenzile înregistrate în perioada 7-9 octombrie 2021, cumpărătorii vor putea achiziționa Xiaomi Pad 5 la prețul special de 1.499 lei.
  • Mi Electric Scooter 3 va fi disponibil cu prețul recomandat de vânzare de 2,099.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați Xiaomi din România.
  • Mi 2K Gaming Monitor 27’’ va avea un preț recomandat de vânzare de 2,199.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.
  • Căștile Redmi Buds 3 Pro vor fi disponibile la un preț recomandat de vânzare de 299.99 lei.
  • Mi Smart Air Fryer are prețul recomandat de vânzare de 399.99 lei.

Tableta Xiaomi Pad 5 este echipată cu un procesor Qualcomm Snapdragon 860 construit pe 7nm, ce asigură viteze de până la 2.96GHz. Și pentru ca utilizatorii să rămână tot timpul conectați, Xiaomi Pad 5 este dotat cu o baterie cu o capacitate de 8.720mAh.

Mi Electric Scooter 3 este disponibil în două variante de culoare, Onyx Black și Gravity Grey. Cu o viteză de până la 25km/h și cu o putere maximă a motorului de 600W, Mi Electric Scooter 3 trece ușor peste pante și denivelări în timpul deplasărilor scurte din oraș.

Xiaomi a lansat pe piața din România și un produs pe care gamerii îl vor iubi. Noul Mi 2K Gaming Monitor 27 prezintă cu acuratețe fiecare detaliu datorită rezoluției 2560 x 1440 QHD și a ratei înalte și fluide de refresh de 165Hz.

Alături de acestea, clienții români vor putea achiziționa căștile Redmi Buds 3 Pro cu Bluetooth 5.2 pentru o conectivitate stabilă și atenuare ANC și vasul de gătit Mi Smart Air Fryer 3.5L ce poate fi conectat la o aplicație dedicată.

To Top