Stiri

Xiaomi lansează noua serie Dynamic Redmi Note 10

Redmi Note 10 5G
Redmi Note 10 5G

Xiaomi a anunțat extinderea portofoliului său de telefoane inteligente mid-range, incluzând următoarele modele: Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 și Redmi Note 10 5G. Întreaga serie urmează să fie disponibilă în magazinele din țara noastră.

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Pro ridică standardele, fiind dotat cu una din camerele cu cea mai mare rezoluție din industrie, ceea ce îl transformă în cel mai bun telefon mid-range pentru fotografii.

Telefonul este dotat cu un senzor de 108MP, cu tehnologie pixel binning 9-în-1 și ISO nativ dual, ceea ce îi permite să surprindă cele mai fine detalii. Datorită funcției Night mode 2.0 ce folosește algoritmul RAW multi-cadru, utilizatorii pot face fotografii excelente, chiar și în condiții de luminozitate redusă.

Redmi Note 10 Pro oferă posibilitatea de a realiza clipuri video time-lapse, atât prin folosirea modului pro cât și a modului telemacro. Funcțiile noi, Photo Clones, Video Clones, Dual Video și Long Exposure îi vor ajuta pe utilizatori să posteze pe rețelele de socializare poze și filme de cea mai bună calitate.

Telefonul are un design modern și minimalist, ce include un senzor de amprentă lateral și un ecran AMOLED DotDisplay de 6,67 inchi, cu rată de refresh de 120 Hz, experiența de utilizare fiind foarte fluidă. Disponibil în trei culori, Onyx Gray, Glacier Blue și Gradient Bronze, Redmi Note 10 Pro este elegant și rezistent. De asemenea, ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 5.

La capitolul performanțe, Redmi Note 10 Pro este dotat cu Qualcomm Snapdragon 732G, ce integrează unul dintre cele mai puternice procesoare 4G de pe piață. Dispozitivul este ideal pentru gaming și live streaming, beneficiind de performanțe ridicate și consum redus de baterie, împreună cu un sistem de sunet imersiv, cu două difuzoare. Așadar, telefonul oferă o experiență optimă de vizualizare. Redmi Note 10 Pro are o baterie de 5.020mAh și încărcare rapidă la 33W.

Redmi Note 10S și Redmi Note 10

Atât Redmi Note 10S, cât și Redmi Note 10 sunt echipate cu ecrane AMOLED DotDisplay de 6.43 inchi și asigură experiențe optime de vizionare.

La fel ca Redmi Note 10 Pro, cele două dispozitive au un design modern și minimalist, senzor de amprentă lateral, încărcător rapid de 33W, un senzor de lumină de 360 de grade și două difuzoare ce oferă o experiență imersivă.

Redmi Note 10S și Redmi Note 10 sunt gata să surprindă fiecare moment important din viață, fiind echipate cu un setup cvadruplu de camere format din lentilă ultra-wide de 8MP pentru fotografii de grup, lentilă macro de 2MP pentru cadre apropiate și un senzor de profunzime de 2MP pentru portrete.

Camera principală de 64MP a lui Redmi Note 10S vine cu îmbunătățiri considerabile față de generația anterioară și doboară recorduri în materie de rezoluție. La rândul său, camera de 48MP a Redmi Note 10 nu este mai prejos când vine vorba de fotografii impresionante.

Ambele dispozitive sunt echipate cu funcții Pro time-lapse, un element nou față de caracteristicile anterioare de slow-motion, night-mode și time-lapse clasic. Dotat cu un procesor MediaTek Helio G95, Redmi Note 10S reprezintă o provocare chiar și pentru gamerii înrăiți. Performanța și viteza unității de procesare sunt îmbunătățite până la 900MHz. Pe de altă parte, Redmi Note 10 vine cu un procesor rapid pentru utilizare zilnică intensă – Qualcomm Snapdragon 678.

Redmi Note 10 5G

Odată cu lansarea acestui nou model, Xiaomi aduce pe piață unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G din industrie, fără a face compromisuri. Cu un procesor MediaTek Dimensity 700 cu suport pentru dual sim 5G și modem integrat, telefonul oferă un consum eficient de energie, la nivel de flagship.

Redmi Note 10 5G are ecran AdaptiveSync DotDisplay de 6.5 inchi și o rată de refresh de 90Hz, fiind astfel capabil să se adapteze automat conținutului – de la 30Hz sau 60 Hz pentru vizionare de filme sau newsfeed-ul de social media și până la 90Hz pentru gaming.

Redmi Note 10 5G este dotat cu o cameră principală de 48MP, cameră macro de 2MP și senzor de profunzime de 2MP, care asigură fotografii de calitate. Mai mult, bateria sa de 5.000mAh, cu încărcare rapidă la 18W, transformă acest telefon în companionul ideal în fiecare zi.

Configurații, preț și disponibilitate

Redmi Note 10 Pro și Redmi Note 10S vor fi disponibile în trei variante – 6GB+64GB, 6GB+128GB și 8GB+128GB, în timp ce Redmi Note 10 și Redmi Note 10 5G vor fi disponibile în variantele 4GB+64GB, 4GB+128GB and 6GB+128GB.

Toate vor putea fi achiziționate pe canalele oficiale de vânzare Xiaomi începând de la prețul early bird de 279$, 229$ respectiv 199$. Disponibilitatea și prețurile la nivel local vor fi anunțate în curând.

To Top