Stiri

Xiaomi lansează seria Mi 10T

Smartphone Xiaomi Mi 10T Pro
Smartphone Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat astăzi lansarea unui trio de telefoane inteligente sub sloganul „Power Your Creativity”. Flagship-ul Mi 10T Pro duce creativitatea la următorul nivel, având specificații tehnice de top în categoria sa. Mi 10T continuă să împingă limitele, oferind experiențe de vârf, atât pentru cei care îl folosesc la birou, cât și pentru pasionații de streaming și gaming. Mi 10T Lite vine cu tehnologia 5G accesibilă tuturor și propune o experiență de neegalat pentru utilizatorii săi.

Mi 10T Pro și Mi 10T: creativitate și experiență de următorul nivel

Mi 10T Pro continuă tradiția brandului de a oferi o rezoluție ultra-înaltă cu Stabilizator Optic de Imagine (OIS) și filmare 8K, iar Mi 10T vine cu o cameră principală impresionantă de 64 MP. Dar surprizele nu se opresc aici – atât Mi 10T Pro, cât și Mi 10T vin cu un set de trei camere, o cameră ultra wide de 13MP și o cameră macro de 5MP. Cu o cameră frontală de 20MP, oricine va arăta foarte bine atunci când își face un selfie sau inițiază un video call.

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro

Mi 10T Pro și Mi 10T sunt echipate cu unul dintre cele mai performante display-uri existente pe piață, cu o rată de refresh de top, de 144 Hz. Display-ul Xiaomi AdaptiveSync se adaptează automat la frame rate-ul conținutului redat. Tehnologiile Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC) aduc în plus mai multe frame-uri care fac clipurile video mai fluide și mai ușor de vizionat.

Cu gamă de culori P3 la care se adaugă tehnologia TrueColor, afișajul oferă o paletă de culori extrem de largă și foarte realistă. Modul de citire 3.0 simulează textura hârtiei pentru a proteja ochii, în timp ce display-ul Sunlight 3.0 îmbunătățește automat contrastul și reglează saturația dinamică a culorilor în aer liber. Cu un senzor de lumină 360° aflat în interior, ecranul își ajustează în mod inteligent intensitatea, chiar și atunci când lumina vine din spate.

Xiaomi Mi 10T

Xiaomi Mi 10T

Dotate cu procesorul flagship Qualcomm Snapdragon 865, Mi 10T Pro și Mi 10T oferă experiențe de gaming excelente, datorită procesorului grafic Qualcomm Adreno 650. Fiind echipate cu UFS3.1 și LPDDR5, noile telefoane Xiaomi au cea mai performantă memorie de pe piață, precum și una dintre cele mai mari baterii flagship, de 5000 mAh (typ). Tehnologia MMT (Middle middle tab) este extrem de rapidă și procesul de încărcare unic prin fir de 33W îi ajută pe utilizatori să nu rateze nimic din ceea ce este important. Un încărcător de 33W este inclus în pachet.

Mi 10T Pro în varianta 8GB+128GB va fi disponibil la nivel global cu prețuri începând de la 599 €, respectiv 649 € pentru varianta 8GB+256GB. Mi 10T va fi disponibil la nivel global cu prețuri începând de la 499 € pentru varianta 6GB+128G, respectiv 549 € pentru varianta 8GB+128GB.

Mi 10T Lite: un smartphone puternic 5G fără compromisuri

Dotat cu unul dintre cele mai bune setup-uri de cameră din segmentul său, Mi 10T Lite aduce în prim-plan o cameră principală de 64MP, o cameră ultra wide de 8MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP, toate acestea ca să poți obține o imagine clară de fiecare dată. Noul software oferă șase moduri de expunere lungă, modul Time-lapse selfie, Timed burst și Dual Video. În plus, Mi 10T Lite are o cameră frontală de 16MP pentru a crea fotografii selfie de calitate.

Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Mi 10T Lite

Cu o rată impresionantă de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz, Mi 10T Lite se adaptează automat, în funcție de tipul de conținut vizionat. În plus, pentru cei pasionați de lectură pe telefon, dar care nu doresc să își obosească ochii, Mi 10T Lite este dotat cu Reading Mode 3.0 – la fel ca și modelele Mi 10T Pro și Mi 10T.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 750G debutează pe Mi 10T Lite și oferă o eficiență de neegalat, AI-ul este uimitor, iar performanța este extrem de rapidă. Mi 10T Lite vine cu tehnologia 5G accesibilă tuturor. Mai mult decât atât, cu bateria de 4820 mAh (typ) și încărcarea rapidă de 33 W telefonul rezistă întreaga zi.

Mi 10T Lite va fi disponibil la nivel global în varianta 6GB+64GB începând cu prețul de 279 €, respectiv 329 €pentru varianta 6GB+128GB. Disponibilitatea pe piață și prețurile din România vor fi anunțate în curând.

Încărcător rapid cu tehnologie GaN

Xiaomi lansează totodată încărcătorul rapid Mi 65W cu tehnologie GaN. Având un design compact, este atât de mic încât încape în palmă. Încărcătorul rapid Mi 65W poate fi folosit la telefon, laptop și la consola de jocuri. Prețul recomandat de vânzare la nivel global al încărcătorului rapid Mi 65W este de 29,99 €.

Mi Watch: pentru o viață activă

Mi Watch este primul model de smartwatch Xiaomi de pe piață. Mi Watch este destinat stilurilor de viață active și este noutatea pe care Xiaomi o aduce în gama de wearables. Dotat cu un ecran AMOLED luminos de 1,39 inchi și un buton lateral dedicat pasionaților de sport, Mi Watch le oferă utilizatorilor acces la 117 tipuri de exerciții.

Xiaomi Mi Watch

Xiaomi Mi Watch

Pentru un control mai bun al sănătății, Mi Watch vine cu șase senzori diferiți și GPS care oferă parametrii de sănătate cum ar fi rata bătăilor inimii, nivelul de oxigen din sânge cât și date despre mediu cum ar fi  presiunea aerului. Începând de la un preț recomandat la nivel global de 99 euro, Mi Watch va fi disponibil în curând.

To Top