Stiri

Xiaomi Smart Band ajunge la generația a șaptea

Xiaomi Smart Band 7
Xiaomi Smart Band 7

Brățara de fitness Xiaomi Smart Band ajunge la generația a șaptea și aduce cu sine noi caracteristici tehnice pentru utilizatorii români. Compania din China anunță disponibilitatea pe piața din România a dispozitivului Xiaomi Smart Band 7, dezvoltat pe strategia Smartphone x AIoT, unul dintre cele mai populare produse din gama wearable. Xiaomi Smart Band 7 aduce în prim-plan un ecran generos, cu mai multe detalii, mai ușor de controlat și de citit, dar și funcții noi.

Xiaomi Smart Band 7 are un preț recomandat de vânzare de 279,99 lei și este disponibilă în rețeaua partenerilor autorizați.

Ecran mai mare, funcții noi

Xiaomi Smart Band 7 are un display AMOLED de 1,62 inchi, cu rezoluție înaltă, care este cu 25% mai mare în comparație cu generația anterioară. Acest ecran asigură afișarea mai multor informații și punctează la capitolele claritate și eficiență. Are peste 110 moduri sport, iar utilizatorii își pot personaliza antrenamentele și individualiza indicii de sănătate, în funcție de stilul lor de viață.

Cu ajutorul acestora, pasionații de sport își pot evalua și ajusta programele de antrenament pentru a obține performanțe din ce în ce mai bune. De asemenea, Xiaomi Smart Band 7 are și un program de analiză al antrenamentelor profesionale de tip VO2, care măsoară volumul maxim de oxigen pe care utilizatorii îl folosesc, dar afișează și informații despre calitatea somnului, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), precum și ritmul cardiac. Xiaomi Smart Band 7 are o baterie care rezistă până la 14 zile în standby.

To Top