Stiri

Xperia X8 cu Android

Sony Ericsson va lansa în toamna noul telefon Xperia X8. Terminal va fi animat de un procesor tactat la 600MHz și va rula versiunea 1.6 (Donut) a sistemului de operare Android.
Platforma software a telefoanelor Xperia X10, X10 mini şi X10 mini pro va fi dezvoltată începând cu trimestrul 3 al 2010 pentru a funcţiona pe sistemul de operare Android 2.1. Poziţionarea Xperia X10 drept cel mai bun Android multimedia va fi întărită în trimestrul 3, prin adăugarea opţiunii de înregistrare în format HD. O nouă versiune a platformei software pentru X10, disponibilă începând cu trimestru 4 al anului 2010, va oferi utlizatorilor posibilitatea de a conecta conţinutul de pe telefon, via Wi-Fi, la televizor şi va dezvolta aplicaţiile Timescape şi Mediascape.

X10 reprezintă vârful gamei Xperia de la Sony Ericsson şi are o cameră foto de 8.1 megapixeli şi un ecran de 4 inch, menite a îmbunătăţi experienţele multimedia ale utilizatorilor. Aplicaţiile proprii Sony Ericsson, precum Timescape şi Mediascape, sunt instrumente utile pentru a organiza într-un mod creativ conţinutul multimedia şi online de pe telefon.

Xperia X8

Sony Ericsson anunţă, de asemenea, lansarea telefonului Xperia X8, construit pentru a oferi combinaţia optimă dintre X10 şi gama mini. Interfaţa acestuia este similară cu cea a modelului Xperia X10 mini, datorită ecranului cu touch în patru colţuri, menit a personaliza şi a facilita accesul la aplicaţiile utilizate cel mai frecvent. X8 va avea încorporată, de asemenea, aplicaţia proprie Sony Ericsson, Timescape, care aduce la un loc toate conversaţiile realizate prin SMS, telefonie mobilă, email, Facebook, Twitter şi MySpace. Sistemul de operare Android garantează o funcţionalitate optimă pentru un smartphone şi acces la mii de aplicaţii, prin intermediul Android Market.

Xperia X8

To Top