Stiri

XPG lansează memorii DDR4 RGB SPECTRIX D50 cu certificare ROG

XPG RGB SPECTRIX D50
XPG RGB SPECTRIX D50

XPG lansează modulele de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 cu certificare ROG. Noile module DDR4 RGB cu certificare Republic of Gamers (ROG) au fost create special pentru a se potrivi cu plăcile de bază ROG și pentru a oferi performanțe în gaming. În plus, acestea suportă și Intel XMP pentru overclocking facil și sunt echipate cu iluminare RGB.

Memoriile DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED au trecut teste stricte de overclocking și compatibilitate ROG, asigurând performanțe optime cu plăcile de bază ROG Intel DDR4. Acest lucru înseamnă că utilizatorii ROG se pot bucura de compatibilitate garantată și de performanțele excelente cu viteze de până la 3600MHz. SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED sunt, de asemenea, compatibile cu plăcile de bază care acceptă Intel XMP 2.0 pentru overclocking direct, fără a fi nevoie să intrați în BIOS.

Memoriile DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED sunt fabricate cu cipuri de înaltă calitate, pentru performanțe și fiabilitate deplină și vor fi disponibile într-un kit cu două module de 8GB fiecare. Noile modele sunt acoperite de o garanție extinsă.

To Top