Stiri

XPG lansează modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D50 RGB

ADATA XPG DDR4 SPECTRIX D50 RGB
ADATA XPG DDR4 SPECTRIX D50 RGB

ADATA Technology anunță lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 cu iluminat RGB. Acestea auviteze ce ating până la 4800MHz, o capacitate maximă de 32GB și un design elegant. Noile memorii XPG SPECTRIX D50 oferă performanța solicitată de sistemele de ultimă generație și adaugă elementele luminoase ce atrag overclockerii și pasionații de tehnologie.

Realizate cu chip-uri de memorie și PCB-uri de cea mai înaltă calitate, XPG D50 asigură stabilitate și fiabilitate deplină, alături de frecvențe ce ating până la 4800MHz. În plus, acestea sunt compatibile cu cele mai noi platforme Intel și AMD. Pentru a se asigura că toate performanțele din interior sunt protejate, XPG D50 oferă un radiator termic robust, cu o grosime a peretelui de aproape 2mm, pentru durabilitate excelentă. D50 acceptă Intel XMP 2.0 pentru overclocking stabil, fără a fi nevoie să intrați în BIOS.

Iluminat RGB

Cu aplicația XPG RGB Sync sau un alt software RGB de la mărci recunoscute de plăci de bază, utilizatorii pot comuta între trei moduri RGB – Static, Breathing și Comet. Pe lângă cele trei moduri, acestea pot fi setate și pe modul Muzică pentru a se sincroniza cu melodiile preferate.

Memoriile ADATA SPECTRIX D50 RGB vor putea fi cumpărate din magazinele specializate. Disponibilitatea exactă a acestor produse poate varia în funcție de regiune.

To Top