Stiri

ZenBook Flip S vine acum cu un ecran OLED superb

ZenBook Flip S (UX371),
ZenBook Flip S (UX371),

Laptopurile din seria Flip de la ASUS sunt apreciate de cei care vor să stea comozi în fotoliu și să navigheze printre paginile web, sau să-și citească emailul. Modelul ZenBook Flip S este portabil fără niciun efort, având o grosime de doar 13,9 mm și o greutate de numai 1,2 kg. Ecranul tactil OLED 4K UHD cu rame NanoEdge, culori cât se poate de fidele și validare PANTONE pentru acuratețea cromatică, oferă o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3, fiind certificat VESA DisplayHDR 500 True Black pentru nuanțele profunde de negru și contrast.

Balamaua rezistentă 360° ErgoLift permite laptopului să fie folosit în modurile laptop, tabletă, stand sau cort – sau orice altă poziție intermediară. ASUS NumberPad 2.0 permite introducerea rapidă a datelor numerice, iar noua tastatură cu design edge-to-edge oferă spațiu pentru taste funcționale suplimentare amplasate într-o poziție comodă. Performanța laptopului este susținută de procesorul care poate urca în gamă până la un Intel Core i7 de generația a 11-a și grafica integrată Intel Iris Xe, combinate cu până la 16 GB de RAM și un SSD PCIe 3.0 x4 de până la 1 TB.

Cel mai subțire laptop convertibil OLED din lume

ZenBook Flip S este portabil fără să implice vreun efort și deosebit de versatil, grație unui design suplu și compact, care are o greutate de doar 1,2 kg și o grosime incredibilă de 13,9 mm.

Ecranul OLED tactil cu rezoluție de până la 4K UHD oferă imagini excepțional de detaliate și de realiste. Ecranul clar, cu o luminozitate de 500 de niți, are, de asemenea, o rată de contrast superbă de 1.000.000:1 pentru nuanțe profunde de negru cu certificarea DisplayHDR 500 True Black, unghiuri largi de vizualizare de 178° pentru lucrul facil în echipă și un gamut de culoare larg de 100% DCI-P3 pentru culori din clasa cinematografică, ceea ce-l face un laptop ideal pentru proiecte de creație. Timpul de răspuns ultra-rapid de 0,2 ms asigură acțiuni dinamice redate fără niciun efect de neclaritate și o navigare fluidă.

Balama precisă

Balamaua fabricată cu precizie 360° ErgoLift are un mecanism metalic rezistent cu multiple angrenaje, care ridică și înclină tastatura pentru o tastare mai confortabilă și un flux de aer îmbunătățit pentru sistemul de răcire, atunci când laptopul este deschis la un unghi mai mare de 135°. În modul tabletă, mecanismul se rotește pentru a permite ecranului să se plieze complet peste bază. Această balama fără trepte permite versatilului ZenBook Flip S să fie folosit în modul laptop, în modul suport, modul cort sau modul tabletă – sau în orice altă poziție intermediară.

ZenBook Flip S include ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu funcție duală, care are integrată o tastatură numerică iluminată cu LED. Chiar și atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, grație software-ului său inteligent. ZenBook Flip S vine, de asemenea și cu un nou design edge-to-edge al tastaturii, care asigură suficient spațiu pentru o serie de taste funcționale suplimentare, amplasate comod pe partea dreaptă a tastaturii, îmbunătățind productivitatea.

Performanță incredibilă

ZenBook Flip S este construit pentru a oferi o performanță excepțională, oriunde. Carcasa suplă și ușoară adăpostește tot ce e necesar pentru o productivitate fără compromisuri, fie că e folosit la birou, acasă sau pe drum. ZenBook Flip S se achită cu ușurință chiar și de cele mai solicitante sarcini de lucru.
Componentele de înaltă performanță din ZenBook Flip S includ procesoare până la cele mai recente Intel Core i7 de generația a 11-a, grafică Intel Iris Xe și până la 16 GB RAM de mare viteză. Stocarea extrem de rapidă pe un SSD PCIe 3.0 x4 îi asigură lui ZenBook Flip S un timp de `boot` de doar câteva secunde, iar aplicațiile se încarcă aproape instantaneu, accelerând fluxul de lucru pentru o productivitate îmbunătățită.

Autonomie ridicată

Bateria de mare capacitate a lui ZenBook Flip S rezistă uimitor de mult, având o autonomie impresionantă de până la 15 ore, suficientă chiar și pentru cele mai lungi zile de lucru. Grație tehnologiei sale de încărcare rapidă, baterie se reîncarcă până la o capacitate de 60% în doar 49 de minute, iar ASUS USB-C Easy Charge permite o încărcare versatilă, fie de la un încărcător certificat USB-C Power Delivery sau de la orice alt încărcător standard USB-C, cum ar fi un încărcător din avion, un încărcător portabil sau un acumulator.

Călătoriile nu presupun niciun compromis cu ZenBook Flip S: acesta permite o conexiune facilă la toate perifericele de dată recentă, fiind dotat cu un set complet de porturi I/O, inclusiv un port HDMI de dimensiune completă, două porturi ultra-rapide USB-C Thunderbolt 4 și un port USB 3.2 Gen 1 Type-A.

WiFi 6 mai stabil și mai rapid

Soluția WiFi 6 (802.11ax) integrată în ZenBook Flip S le permite utilizatorilor să se bucure de un streaming fluid de video online la rezoluții 4K UHD și de transferuri de date la viteze mai rapide decât cele prin cablu, de până la 2,4 Gbps. Performanța WiFi este optimizată și mai mult cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer și ASUS WiFi SmartConnect. Pentru o stabilitate solidă, WiFi Stabilizer filtrează orice interferențe wireless, iar WiFi SmartConnect asigură selectarea automată a celei mai bune surse WiFi de către ZenBook Flip S.
Pentru comunicații îmbunătățite în condiții de mobilitate, ZenBook Flip S este dotat cu un microfon cu sistem de anulare a zgomotelor, care asigură o reproducere a vocii cu o claritate de cristal în apeluri telefonice și în videoconferințe online.

Specificații principale ASUS ZenBook Flip S (UX371)

CPU Procesor Intel Core i7-1165G7
Procesor Intel Core i5-1135G7
Ecran Ecran tactil de 13,3 inchi OLED 4K UHD (3.840 x 2.160 pixeli) 16:9 cu rame subțiri NanoEdge
Rame laterale subțiri de 3,9 mm6; unghi de vizualizare larg de 178°; 100% DCI-P3
Ecran tactil de 13,3 inchi iluminat cu LED FHD (1.920 x 1.080 pixeli) 16:9 cu rame subțiri NanoEdge
Rame laterale subțiri de 3,9 mm; unghi de vizualizare larg de 178°; panou de nivel IPS (In-Plane Switching)
Sistem de operare Windows 10 Pro, Windows 10 Home
Grafică Grafică Intel Iris Xe
Memorie principală 8 GB / 16 GB 4266 MHz LPDDR4x
Stocare SSD M.2 de 1 TB PCIe NVMe 3.0 x4
SSD M.2 de 256 GB / 512 GB PCIe NVMe 3.0 x2
32GB + 512GB de memorie Intel Optane  H10 cu SSD
Conectivitate Intel WiFi 6 cu performanțe Gig+ (802.11ax) + Bluetooth 5.0
Cameră Webcam cu infraroșu IR cu suport pentru Windows Hello
Porturi I/O 2 x USB-C Thunderbolt 4 (până la 40 Gbps)
1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (până la 5 Gbps)
1 x Standard HDMI
Tastatură și touchpad Tastatură cu design edge-to-edge, complet iluminată, cu o cursă a tastelor de 1,4 mm
Touchpad / ASUS NumberPad 2.0
Audio Sistem audio certificat Harman Kardon cu două boxe
Sistem audio stereo ASUS SonicMaster cu surround-sound; amplificator inteligent pentru performanțe audio maxime
Rețea de microfoane cu suport de recunoaștere vocală Cortana
1 x jack audio dongle USB-C la 3,5 mm
Baterie Baterie litiu-polimer de 67 Wh cu 4 celule
Adaptor AC Tip conector: USB-C®
(Ieșire: 19 V DC, 65 W)
(Intrare: 100-240 V AC, 50 / 60 Hz universal)
Dimensiuni 1,39 x 30,5 x 21,1 cm
Greutate Aproximativ 1,2 kg cu ecran standard
To Top