Stiri

ZenFone 5 echilibrează seria ASUS Zenfone

ASUS Zenfone 5
ASUS Zenfone 5

ASUS a lansat la CES 2014 trei telefoane cu diagonala de 4,5 și 6 inci. ZenFone 5 dispune de un ecran IPS de 5 inci ce redă o imagine superbă la rezoluție HD 1280 x 720 pixeli. Designul uimitor se îngustează până la 5.5mm, în partea cea mai subțire. Tehnologiile exclusive ASUS PenTouch și GloveTouch cresc senzitivitatea ecranului, făcând posibilă utilizarea dispozitivului cu orice fel de stylus sau chiar cu mănușa. ZenFone 5 are la bază un procesor Intel Atom Z2580, rapid și eficient, ce rulează la 2GHz. Aparatul beneficiază, de asemenea, de camera PixelMaster de 8 megapixeli cu stabilizator de imagine.

Aceasta are un senzor iluminat din spate (BSI), o diafragmă largă f/2.0 și tehnologie PixelMaster, capturând imagini digitale mai bune decât cele ale multor camere foto dedicate. Camera frontală de 2 megapixeli preia autoportrete foarte clare.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5

Modul Low-Light măsoară cantitatea de lumină disponibilă și ajustează în mod inteligent dimensiunea pixelului pentru a crește senzitivitatea senzorului cu până la 400%. Acest lucru îi permite telefonului să fotografieze și să filmeze în condiții de iluminare scăzută, chiar și fără bliț. ZenFone 5 este disponibil în patru culori: negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu și auriu șampanie.

To Top