Stiri

Ziaristi batuti cu salbaticie. Din nou.

Poate ca ati apucat sa vedeti la Stirile Pro TV si la Realitatea TV in aceasta dimineata, sau sa auziti la Radio Total si Europa FM.

Colegii nostri, ziaristi la saptamanalul ?Banii Nostri?, prezenti in misiune de serviciu la Forumul de Afaceri de la Sinaia, au fost atacati in seara zilei de ieri, 9 decembrie 2004, in fata Casino Maxim, fara nici un motiv, de un grup de minim 5 baieti musculosi si petrecareti. Acestia au tras de usile autoturismului Solenza alb, personalizat cu sigla publicatiei noastre, pana cand siguranta acestora a cedat.

Editorii Vasile Damian si Cristian Niculescu (Kripo), fotoreporterul Stefan Micsik si organizatorul de eveniment Dragos Crudu au fost literalmente scosi din masina si calcati in picioare de gasca de persoane neidentificate. Vasile Damian are maxilarul dislocat sau rupt, Cristian Niculescu are fata tumefiata, iar fotoreporterul Stefan Micsik are cateva coaste rupte, arcada sparta si ochiul tumefiat. In plus, fotoreporterului i-au fost furate camera foto si obiectivul, in valoare de circa 3.000 EUR (neasigurata), precum si actele si un laptop in valoare de 2.000 EUR. Dragos Crudu are ochiul spart.

Va rugam sa ne ajutati cu mediatizarea acestei intamplari nefericite, care este cu atat mai grava, cu cat politia, in loc sa ii lase pe cei atacati sa primeasca primul ajutor, i-a anchetat la sediul sectiei de politie pana la sase dimineata. Ei au depus plangere si au indurat cu stoicism aceasta procedura nu tocmai ortodoxa (procedura normala ar fi fost ca politia sa mearga dupa ei la spital si sa ii ancheteze dupa primirea ingrijirilor medicale).

Va rugam sa faceti uz, daca puteti, de orice relatii pe care le aveti pentru a-i ajuta sa isi recupereze pierderea si sa li se face dreptate in mod operativ, asa cum e normal intr-o tara normala.

Pentru detalii suplimentare, puteti suna la 0722 351 921 (Stefan Micsik) sau 0744 331 804 (Cristian Niculescu).

Redactia „Bani Nostri” nu a adoptat inca o pozitie oficiala in legatura cu aceasta intamplare, dar urmeaza sa contactam pe cai oficiale si Clubul Roman de Presa.

Va multumim.

Membrii redactiei
Banii Nostri

To Top