Stiri

Zonga are acum o nouă identitate vizuală

zonga

Zonga este un serviciu româneasc care oferă muzică gratuit și contra-cost. Spre deosebire de alte servicii similare, Zonga respectă legislația și plătește drepturi de autor. Conținutul muzical al site-ului a depășit 20 de milioane de melodii ale artistilor romani si straini.

Mai mult, cu noua versiune a aplicatiei, optimizata pentru tabletele cu sistemul de operare Android, utilizatorii pot asculta oricand online muzica lor preferata, pot descoperi artisti noi, melodii si albume, economisind astfel spatiul de stocare de pe tableta. De asemenea, acestia pot asculta posturile radio Zonga personalizate in functie de istoricul ascultarilor si de genurile preferate.

Prin parteneriatele incheiate cu casele de discuri majore, Zonga ofera acces instant la peste 20 de milioane de piese la cea mai inalta calitate, care pot fi ascultate chiar si offline, atunci cand utilizatorii nu au acces la internet. De asemenea, listele si preferintele fiecaruia sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil (iOS/Android).

Serviciul este oferit contra-cost. Prețurile pentru Zonga.ro sunt de 3,99 Euro/luna (fara TVA) pentru pachetul nelimitat.

zonga

To Top