Stiri

Zyxel lansează două repetoare 5G

Zyxel 5G Repeter
Zyxel 5G Repeter

Zyxel Networks începe să aibă o ofertă tot mai bogată pe piața din țara noastră, produsele lansate recent fiind doar o mică parte din portofoliul companiei. Repetoarele 5G NR5G NR MagicOffice și MultiSite rezolvă problemele cu acoperirea, cum sunt, de exemplu, convorbirile întrerupte, transferul lent al datelor și recepția necorespunzătoare în spațiile comerciale.

Lipsa semnalului 5G din magazine, parcări, stații de încărcare pentru automobile electrice sau din birouri poate duce rapid la nemulțumirea clienților sau la scăderea productivității. Repetoarele Zyxel rezolvă aceste probleme inclusiv în spațiile de la subsol.

Accesibile și simplu de configurat

Repetoarele 5G obișnuite se remarcă prin exigențe mari și instalare complicată. Însă nici unul dintre aceste lucruri nu este valabil pentru repetoarele MagicOffice și MultiSite, care detectează automat semnalul, cercetează amplificarea optimă a semnalului și se adaptează la eventualele schimbări.

Repetorul MagicOffice se potrivește ideal pentru posturi de lucru mai mici sau spații comerciale având suprafața de până la 900 mp, în timp ce modelul MultiSite este destinat în principal acoperirii clădirilor cu mai multe etaje având suprafața de până la 25 mii de mp. În cazul în care este necesară amplificarea semnalului în mai multe locații sau etaje, cu ajutorul cablurilor coaxiale, se pot conecta în cascadă un număr de până la șapte repetoare MultiSite. În acest caz, toate sunt controlate centralizat dintr-o singură interfață, ceea ce facilitează semnificativ instalarea, gestionarea și mentenanța acestora și, în plus, economisește timpul și costurile.

To Top