Stiri

0.facebook.com

Facebook ne cam mănâncă timpul dar şi banii dacă ne tot conectam prin telefonul mobil să vedem ce şi-a mai updatat vecina de la 8 sau să anunţăm că la noi în cartier a început să plouă. Din fericire pentru abonaţi Vodafone, navigarea de le telefonul mobil pe facebook a devenit gratuită. Mai exact pe site-ul 0.facebook.com, o versiune facebook optimizată pentru telefonul mobil.

facebook zero

Prin sponsorizarea 0.facebook.com (sau zero.facebook.com dacă vă place mai mult), Vodafone Romania permite clientilor sa fie conectati prin intermediul Facebook cu prietenii si familia prin orice browser mobil, beneficiind de trafic de date gratuit.

Site-ul 0.facebook.com este optimizat pentru viteza, fiind o versiune mai rapida si mai simpla a paginii pentru mobil m.facebook.com. Noul site nu include grafica sau imagini, iar paginile au fost proiectate pentru navigarea rapida in reteaua mobilă. Fotografiile postate pe Facebook sunt la un singur clic distanta. Pentru a vizualiza o fotografie, utilizatorul nu trebuie decat sa acceseze link-ul catre imagine si va fi anuntat ca iese din site-ul 0.facebook.com. Pentru traficul realizat prin vizualizarea imaginilor se aplica tarifele standard Vodafone Internet pe mobil.

To Top