Stiri

Servicii de telefonie oferite gratuit refugiaţilor din Ucraina

Smartphone moto g100
Smartphone moto g100
(CREDIT: Motorola)

Companiile de telefonie mobilă se alătură eforturilor de susținere a refugiaților din Ucraina. Fiecare companie de telefonie mobilă din țara noastră acordă servicii gratuite către persoanelor afectate de războiul din Ucraina.

Orange România

Orange România este solidară cu toți cei afectați de criza din Ucraina și vine în sprijinul acestora cu soluții urgente pentru a-i ajuta să comunice ușor cu cei apropiați și să aibă acces rapid la informație. Serviciile gratuite includ:
Pentru comunicarea cu persoane din Ucraina: Apeluri și SMS-uri internaționale gratuite către Ucraina. Pentru persoanele aflate in roaming in Ucraina: Apeluri, SMS-uri și internet gratuit în roaming. Gratuitatea serviciilor Apeluri internaționale și Roaming se aplică retroactiv începând cu data de 24 februarie până pe 31 martie.

Vodafone România

Reprezentanții Vodafone au publicat următorul anunț:
Suntem alături de clienţii noştri afectaţi de situaţia din Ucraina. Dacă eşti abonat Vodafone, în perioada 25.02-05.03.2022 ai apeluri şi SMS-uri internaţionale gratuite către Ucraina, ca să ţii legătura cu cei dragi. De asemenea, clienţii noştri aflaţi în roaming pe teritoriul Ucrainei beneficiază de internet şi apeluri gratuite către orice destinaţie, până pe 5 martie inclusiv

DIGI România

DIGI se alătură eforturilor societății și autorităților și oferă clienților săi servicii de comunicații gratuite pentru a asigura, în permanență, legătura directă între rude, prieteni și cetățenii care se află în zonele de conflict din Ucraina. Astfel, clienții de servicii fixe și mobile DIGI, primesc gratuitate la apelurile și SMS-urile către Ucraina. Gratuitatea serviciilor internațional se aplică retroactiv începând cu data de 24 februarie, până pe 15 martie 2022.

Telekom România Mobile

Telekom România Mobile sprijină Crucea Roșie Română cu 20.000 de cartele SIM preplătite cu credit de 5 euro inclus, pentru a fi donate cetățenilor ucraineni care intră in țară. Cartelele Mobil Nelimitat includ minute, SMS și internet nelimitat pe teritoriul României gratuit. Perioada de valabilitate a cartelelor este de o lună de la activare.

Gratuitatea pentru apeluri, SMS-uri și serviciul roaming în Ucraina se aplică retroactiv începând din 24 februarie, până pe 6 martie 2022, ora 23:59, tuturor abonaților persoane fizice sau juridice.

To Top