Blogging

5 filme pe care le puteți vedea în februarie 2022

Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition
Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition

Industria cinematografică a trecut prin cea mai grea perioadă din acest secol. Închiderea cinematografelor a fost cea mai dură lovitură dată producătorilor de filme, care s-au văzut puși în situația de a nu își putea valorifica creațiile. În această nouă lume, o serie de servicii de streaming, cum ar fi NetFlix și Peacock, au avut de profitat, cetățenii închiși în case pierzându-și timpul în fața televizorului. În ciuda pirateriei practicate de anumite websiteuri, cum ar fi Filelist, aceste servicii și-au găsit numeroși abonați și în România.

Discutând din punct de vedere strict financiar, filmul are o viață scurtă, ce începe din momentul lansării. Chiar dacă a fost filmat și montat cu ani în urmă, momentul de naștere al filmului se consideră anul lansării.

În prezent, există numeroase filme, produse în anii trecuți dar care nu au fost lansate în cinematografe. Investitorii așteaptă vremuri mai bune și revenirea publicului în sălile de cinema pentru a obține randamente cât mai bune. Anul 2022 ar putea fi anul cu o mulțime de lansări și numeroase titluri ce merită atenția.

Mai jos am selectat câteva filme ce ar urma să fie lansate chiar în luna februarie 2022.

1. Pam and Tommy (Hulu/Disney Plus)

Pam and Tommy merită din plin primul loc. Și nu pentru celebra casetă VHS scăpată pe Internet, sau pentru faptul că românul Sebastian Stan joacă un rol principal. Pam and Tommy promite cea mai interesantă acțiune și are toate punctele de atracție pentru a sta în fața ecranului.

2. The Tinder Swindler (Netflix)

Netflix se pricepe cel mai bine la filme comerciale, ușor de savurat, fără să pună prea mult la încercare răbdarea telespectatorilor. Bazat pe evenimente din viața reală, The Tinder Swindler acoperă povestea unui presupus miliardar playboy care a sedus numeroase femei din întreaga lume, înainte de a le stoarce de milioane de dolari.

3. Raised by Wolves season 2 (HBO Max)

Aflat deja la sezonul 2, Raised by Wolves este un spectacol în sine, care găsește un echilibru delicat între fantezie, concepte SF, conotații religioase și explorarea tematică. Filmul va rula în rețeaua HBO.

4. Reacher (Amazon Prime Video)

La cinci ani de la filmele Jack Reacher, cu Tom Cruise, o nouă adaptare a seriei de romane polițiste a lui Lee Child încearcă să reinventeze agentul devenit anchetator de televiziune. Trailerul de mai jos ne arată cum Tom Cruise poate face ca un film banal să ajungă în top.

5. Bel-Air (Peacock)

Prince of Bel-Air este unul dintre cele mai îndrăgite sitcom-uri din toate timpurile, așa că o reinterpretare a sa nu este ieșită din comun. Noul Bel-Air este o repovestire a comediei cu Will Smith din anii 1990, care ajunge acum pe platforma de streaming Peacock a NBC Universal. Chiar dacă va fi disponibil doar în Statele Unite ale Americii, nu este exclus ca fanii să găsească și alte metode de a vedea filmul.

To Top