Stiri

6 milioane de SSD-uri vândute de Kingston și Marwell

Kingston KC1000
Kingston KC1000

Kingston a livrat la nivel mondial peste 6 milioane de unități SSD cu controllere Marvell. Acest volum a fost realizat în doar 2 ani, SSD-ul HyperX Predator PCIe, lansat în februarie 2015, fiind primul SSD livrat cu un controller Marvell. Controller-ul 88SS9293 de la Marvell oferă o performanță superioară, SSD-ul HyperX Predator PCIe reprezentând cea mai bună opțiune pentru producătorii de sisteme și pasionații de tehnologie.

Pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a experimenta performanța superioară a unei unități SSD, Kingston a lansat în mai 2016 SSD-ul UV400, acționat de controller-ul 88SS1074 cu patru canale de la Marvell. Gama de produse evoluează constant, iar în acest an Kingston va lansa seria UV500, primul SSD cu tehnologie 3D NAND, care utilizează cea mai nouă soluție la cheie pentru 88SS1074 de la Marvell. UV500 va fi disponibil în variantele 2,5″ M.2 și mSATA pentru a oferi soluții pentru orice nevoie de utilizare. SSD-ul este conceput pentru utilizare standard, dar și enterprise, datorită algoritmului de cripatare a datelor AES pe 256 de biți și compatibilității cu standardul TCG Opal 2.0.

„Suntem mândri de succesul colaborării cu Kingston și încântați să extindem acest parteneriat lansând prima soluție la cheie dezvoltată in-house pentru controller-ul 88SS1074”,

a declarat Nigel Alvares, Vicepreședinte SSD & Enterprise Marketing, Storage Group, Marvell.

„UV500 de la Kingston va oferi performanță, anduranță, integritate a datelor și fiabilitate superioare specifice 3D NAND, folosind a treia generație de tehnologie NANDEdge™, cea mai avansată platformă LDPC (low-density parity check) de corectare a erorilor din industrie și integrată în cele mai noi controllere SATA, SAS și PCIe.”

„Suntem bucuroși de rezultatele obținute în urma colaborării cu echipa Marvell, care ne-a permis să le livrăm clienților noștri produse de calitate și performanță superioară și să depășim pragul de 6 milioane de SSD-uri livrate într-un timp atât de scurt”, a declarant Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston. „Dorim să dezvoltăm gama de produse cu noua generație de SSD-uri care utilizează tehnologia 3D NAND și soluția la cheie de la Marvell. UV500 va oferi performanță și fiabilitate superioare atât pentru consumatori, cât și pentru utilizatorii care aleg să își configureze propriul sistem”.

Kingston dc400

Kingston dc400

To Top