Stiri

ABC Data distribuie în România televizoarele Philips

Philips 237E7QDSB
Philips 237E7QDSB

ABC Data România , cel mai mare distribuitor IT&C din Europa Centrală și de Est a semnat contractul de distribuție cu TP Vision BV, televizoarele Philips intrând în stocul local ABC Data, micșorând timpul de livrare către parteneri.

„Cu o istorie impresionantă pe piața televizoarelor, produsele Philips s-au remarcat mereu prin fiabilitate și calitatea imaginii. Gama de televizoare Philips propusă pentru 2016 este vastă și acoperă toate segmentele importante. Raportându-ne la dimensiunea ecranului, sunt disponibile diagonale de la 22” (56 cm) la 75” (190 cm), iar dacă ne referim la tehnologii de vârf, trebuie să menționăm ecranele cu rezoluție 4K – UltraHD. Amintim HDR și Micro Dimming, facilități legate de calitatea imaginii, precum și Smart TV AndroidTM ca sistem de operare și evident, Ambilight – tehnologia unică Philips”, a declarat Alexandru Stoinea – Key Brand Manager Philips în cadrul ABC Data România.

„Aveam nevoie de un partener care să acopere partea de distribuție în zone geografice și canalele de vânzare dedicate pe care până în acest moment nu reușeam să le atingem. ABC Data Romania are profilul, experiența și forța necesară să gestioneze toate provocările aduse de logistica și vânzarea televizoarelor. Suntem convinși că prin începerea colaborării cu un partener puternic, motivat și în plină expansiune așa cum este ABC Data România, televizoarele Philips vor fi disponibile unui număr mult mai mare de clienți”, a afirmat Claudia Popa – Country leader – TP Vision Europe BV – reprezentanța din România.

TP Vision, producător dedicat divertismentului digital vizual, se concentrează pe dezvoltarea, producerea și comercializarea renumitelor televizoare marca Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay și unele țări din Asia-Pacific. Compania îmbină expertiza în design și tradiția Philips privind inovarea în tehnologia TV cu viteza, flexibilitatea și excelența TPV în plan operațional. Cu aceste atuuri combinate, TP Vision livrează pe piață televizoare de înaltă calitate, inteligente și ușor de folosit, cu un stil sofisticat.

Philips 237E7QDSB

Philips 237E7QDSB

To Top