Stiri

ADATA lansează modulele de memorie DDR4 XPG Flame

ADATA U-DIMM XPG Flame
ADATA U-DIMM XPG Flame

ADATA Technology lansează astăzi modulele de memorie DDR4 XPG Flame. Caracterizate printr-un radiator subțire și elegant și personalizate cu imaginea unei flăcări, XPG Flame DDR4 sunt disponibile în varianta U-DIMM cu 288 pini și SO-DIMM cu 260 pini.

Această lansare marchează apariția primelor memorii de tip XPG pentru notebook-uri, XPG Flame fiind o alegere atractivă pentru pasionații de jocuri și overclock-eri, precum și o variantă competitivă pentru desktop-uri, notebook-uri și PC-uri de dimensiuni mici (SFF). XPG Flame utilizează plăci și chip-uri atent selectate și asamblate, pentru a asigura calitate și stabilitate. Utilizatorii pot alege între module de 4GB, 8GB și 16GB, cu viteze de până la 3000 MHz pentru U-DIMM și 2800MHz pentru SO-DIMM. Toate modulele XPG Flame suportă Intel XMP 2.0 (Extreme Memory Profile) și sunt însoțite de garanția pe viață de la ADATA.

Modulele U-DIMM XPG Flame încorporează o placă de circuite integrate (PCB) în 10 straturi și 56,7 grame de cupru. Toate acestea asigură performanțe stabile și o durată mare de viață în orice situație, de la cele mai solicitante jocuri și până la cel mai competitiv overclocking și teste comparative. Frecvențele standard variază între 2400MHz și 3000MHz, alimentate de la 1,2V la 1,35V. Viteze mai ridicate sunt posibile datorită chip-urilor, circuitelor și a plăcii de circuite integrate (PCB), toate fiind construite numai din materiale premium. Faptul că aceste memorii suportă Intel XMP 2.0 oferă utilizatorilor mai multe modalități de a accesa funcțiile de overclocking, inclusiv direct din sistemul de operare, în locul setărilor mai complexe din BIOS.

ADATA U-DIMM XPG Flame

ADATA U-DIMM XPG Flame

To Top