Stiri

ADATA lansează noul acumulator portabil cu o capacitate de 10400mAh

ADATA PV110
ADATA PV110

ADATA Technology lansează noul acumulator portabil PV110. Având un design subțire şi elegant, o capacitate de 10400mAh şi o ieșire USB dublă de 3.1A pentru încărcare rapidă, noul dispozitiv este alegerea ideală pentru utilizatorii de smartphone-uri şi tablete.

ADATA PV110 este echipat cu două porturi USB, ce oferă un total de 3.1A (2.1A + 1A), suficient pentru o încărcare rapidă şi simultană a două dispozitive(smartphone-uri şi tablete). Capacitatea uriaşă de 10400 mAh permite 5 încărcări complete pentru smartphone-uri şi 1,5 pentru tablete.

Este îmbrăcat în aluminiu mat, având o ergonomie ridicată datorită design-ului său subţire şi curbat. Vine echipat cu un mic LED ce indică nivelul de încărcare şi benficiază de un sistem de economisire a energiei, ce permite acumulatorului să se stingă singur atunci când dispozitivul este complet încărcat sau când nu este folosit timp de 10 secunde.

ADATA PV110

ADATA PV110

PV110 este certificat FCC, CE, BSMI, VCCI, KC, PSE, RCM, EAC şi NOM, ceea ce asigură siguranţă şi stabilitate la folosire îndelungată. Pentru a garanta o siguranţă maximă în utilizare, PV110 oferă şase nivele de protecţie, ce includ protecţia la supra-încălzire, protecţia la scurt-circuit, protecţia la supra-tensiune, protecţia la supra-încărcare, protecţia la supra-descărcare şi protecţia la supra-curent. Tot aici, veţi beneficia şi de o protecţia PTC (Positive Temperature Coefficient), ce monitorizează temperatura bateriei pentru a înlătura orice risc datorat supra-încălzirii.

Ca şi varietate, PV110 este disponibil în patru culori clasice: titan, aur, roz şi albastru.

To Top