Stiri

ADATA lansează SSD-ul 3D MLC NAND Ultimate SU900

ADATA Ultimate SU900
ADATA Ultimate SU900

ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea SSD-ului Ultimate SU900 de 2.5” SATA 6Gb/s care reprezintă continuarea dezvoltării spațiilor de stocare 3D NAND Flash. SU900 oferă 3D MLC NAND de înaltă calitate și utilizează controller SMI 2258. Cel mai important, acesta are o capacitate de până la 2TB, susținută de SLC Cache Buffer și DRAM Cache pentru creșterea performanțelor. Pentru integritatea datelor, SU900 oferă LDPC error correction, modelarea datelor, nivelarea uzurii și RAID Engine. Atinge 560MB/s la citire și 525MB/s la scriere și include un distanțier de 2.5mm și un adaptor pentru 3.5″ în cutie. ADATA oferă o garanție de 5 ani la acest produs.

A venit timpul pentru ca SSD-urile 3D NAND să atingă un potențial de densitate mai mare și, astfel, gama SU900 include și un model de 2TB. Cu toate acestea, consumatorii pot alege între variante de 256GB, 512GB sau de 1TB, în funcție de necesități și buget. Modulul flash al SU900 este 3D MLC (multi-level cell) de calitate ridicată, asigurând fiabilitate îmbunătățită, longevitate și performanță. SSD-ul utilizează un controler SMI 2258 și atinge viteze de 560MB/s la citire, 525MB/s la scriere și 85K/90K IOPS. Datorită alegerii atente a componetelor și a standardelor ridicate ADATA de asigurare a calității, SU900 are TBW (total bytes written) de până la 800TB și MTBF (mean time before failure) de 2,000,000 ore.

ADATA Ultimate SU900

ADATA Ultimate SU900

În timp ce multe SSD-uri pretind viteze ridicate, performanțele acestora pot fi compromise de volumele mari de date sau de sesiuni lungi de citire/scriere. Precum majoritatea SSD-urilor ADATA, SU900 este echipat cu DRAM Cache Buffer și SLC Cache Buffer (pSLC mode) pentru compensarea stresului și asigurarea împotriva scăderilor nedorite ale performanțelor. Pentru a minimiza uzura celulei NAND, SU900 suportă modelarea datelor, uniformizarea uzurii și RAID Engine. Acesta are, de asemenea, LDPC ECC (low density parity check error-correcting code) inteligent pentru a elimina majoritatea erorilor potențiale. În consecință, SU900 nu numai că surclasează cu mult drive-urile mecanice, dar este și mult mai fiabil pe termen lung.

Înălțimea de 7mm și dimensiunea standard de 2.5″ a SU900 se potrivește oricărui Ultrabook, notebook sau consolă PS4/PS4 Pro, pentru un upgrade rapid și ușor. Cutia produsului conține, de asemenea, un distanțier de 2.5 mm pentru ca produsul să se potrivească perfect și într-un slot de 9.5 mm, precum și un adaptor de 3.5″. Acest lucru facilitează instalarea, practic pe orice dispozitiv, de la cele mai ușoare Ultrabook-uri, la desktop-uri de ultimă generație. Reflectând calitatea și grija cu care SU900 a fost produs, acest SSD este acoperit de o garanție de 5 ani.

To Top