Stiri

Alexis Bonte devine acţionar majoritar la Trilulilu

La 5 luni de la intrarea sa în acţionariatul firmei, investitorul francez Alexis Bonte devine acţionar majoritar la Trilulilu.

Site-ul românesc de sharing Trilulilu a anunţat astăzi vânzarea pachetului majoritar al companiei către omul de afaceri de origine franceză Alexis Bonte, care deţinea până nu demult un procent de 10% din acţiunile Trilulilu.

Prin intermediul unui vehicul de investiţii deţinut de familia sa, Bonte a făcut o nouă investiţie în valoare de 300.000 Euro în Trilulilu, achiziţionând totodată un pachet de 41% din acţiuni, pe baza unei evaluări de 2,5 milioane Euro a proiectului. Astfel, Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar, deţinând 51% din companie. Trilulilu va funcţiona în continuare sub forma juridică de S.A.

Alexis Bonte se va alătura board-ului Trilulilu în funcţia de preşedinte, aducându-şi aportul pe partea de business şi strategie de dezvoltare a brand-ului, echipa executivă rămânând neschimbată : Sergiu Biriş – Director General (a.k.a. Crocodilu’Şef) şi Andrei Dunca – Director Tehnic (a.k.a. Crocodilu’ Tehnic).

Lansarea de luni, 12 mai, a noii versiuni a site-ului, care conţine multe funcţionalităţi noi cum ar fi playlist-ul sau posibilităţile diverse de socializare, a fost un pas de bază pentru viitorul Trilulilu. Resursele adiţionale pe care le primim acum ne vor permite să consolidăm dezvoltările tehnice, investind totodată în creşterea brand-ului şi a platformei în sine. În acelaşi timp vom putea oferi servicii mai bune comunităţii de utilizatori şi dezvolta în continuare proiectul pentru ca Trilulilu să devină site-ul numărul 1 din Internetul românesc”, declară Sergiu Biriş, Crocodilu’ Şef.

Alexis Bonte spune: “Trilulilu a avut performanţe peste aşteptări, obiectivul investiţiei noastre iniţiale fiind ca proiectul să devină unul din top 5 în România până la finele anului 2008. Acest obiectiv a fost deja atins, întărindu-ne astfel încrederea în puterea echipei şi a brand-ului în sine. Pe termen lung, Trilulilu are potenţialul de a deveni site-ul numărul 1 în România, şi am decis astfel să investim resurse adiţionale pentru a-l ajuta să atingă acest nou obiectiv.

To Top