Stiri

Trilulilu semnează un contract de licenţiere cu Universal Music şi Roton

Trilulilu semnează un contract de de licenţiere cu Universal Music şi Roton. Trilulilu va avea dreptul legal să difuzeze piese Universal Music ( cea mai mare casă de discuri din lume ) şi Roton ( unul dintre cei mai mari producători de muzică din România). Serviciile video online, precum Youtube, mai închid ochii la piesele muzicale, postate de utilizatori, ce aparțin unor case de discuri. Problema aceasta a stârnit multe controverse (și procese) odată ce aceste servicii obțin bani din publicitate pe munca altora. Contractul de licențiere încheiat de Trilulilu nu este decât de apreciat.

“Bani se pot face din muzică şi în mod legal, iar Trilulilu este un exemplu în acest sens. Siteurile care exploatează fără drepturi munca noastră, pe cea a autorilor şi a artiştilor trebuie să înţeleagă lucrul acesta. Trilulilu nu este doar primul partner al lui Universal, este şi primul, adică cel mai mare site de acest gen din România, iar alăturarea celor două branduri nu poate fi decât una “ irezistibilă” “a declarat Ioana Fesnic, Director General Universal Music România.

“Piesele Universal Music sunt cele mai apreciate de către utilizatorii Trilulilu,generând câteva milioane de ascultări lunar. De exemplu, în 2010, Lady Gaga a fost prima în topul ascultătorilor Trilulilu. Pentru a veni în întâmpinarea acestui interes, ne pregătim să lansăm canale oficiale Universal Music şi Roton unde vor fi disponibile cele mai noi piese lansate de artişti cunoscuţi ca Lady Gaga, Rihanna, Inna sau Deepcentral. ”, a declarat Sergiu Biriş, Directorul General Trilulilu.

To Top