Stiri

Allview a profitat din plin de programul „Rabla pentru electrocasnice”

Programul „Rabla pentru electrocasnice” are ca scop înlocuirea electrocasnicelor vechi și achiziția unor modele eficiente din punct de vedere energetic. Allview a profitat din plin de programul „Rabla pentru electrocasnice”, unul din cinci români alegând un televizor al companiei.

Modelele care au înregistrat cele mai multe solicitări provin din gama ePlay, care a fost extinsă cu o nouă generație, ePlay1700, lansată în prima parte a acestui an. Parteneriatul cu Google Android TV permite Allview să își dezvolte portofoliul de televizoare performate și eficiente energetic și să revendice poziția de lider al pieței românești de Smart TV-uri cu Android TV și Google Assistant integrat.

Brandul Allview, deținut de compania brașoveană Visual Fan SA, a primit o nouă confirmare a popularității sale în rândul consumatorilor români, după ce 20% dintre voucherele solicitate la categoria televizoare din cadrul programului național „Rabla pentru electronice” au fost folosite pentru achiziționarea unui dispozitiv Smart din portofoliul companiei. Preferințele cumpărătorilor s-au îndreptat către Smart TV-urile gamei ePlay, cu rezoluțiile de la HD la 4K, ceea ce denotă, potrivit reprezentanților companiei, un interes crescut de a adopta noi tehnologii, la un bun raport calitate-preț.

Administrația Fondului Național de Mediu, organismul care a gestionat programul de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate, a condiționat acordarea voucherelor pentru televizoare, în valoare de 400 de lei, doar de achiziționarea un dispozitiv având cel puțin noua clasă energetică E. Smart TV-urile Allview nu doar că îndeplinesc acest criteriu minim, dar sunt aliniate celor mai recente exigențe ale pieței de profil.

Astfel, anul 2020 a adus o altă premieră companiei brașovene, fiind primul brand din România ce a adoptat și democratizat tehnologia Quantum Dot. Orientarea către clienți, înțelegerea nevoilor acestora, precum și anticiparea tendințelor pieței au adus în prima parte a anului 2021 lansarea gamei de Smart TV-uri Allview ePlay7100 și debutul unei noi etape pentru portofoliul de produse al companiei, prin integrarea tehnologiei Touchless – Far Field Voice Control care conferă mai mult confort, naturalețe și eficiență comunicării.

To Top